Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
2
Cevap
483
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Golf TSI 140 DSG Yokusta N'de gitmek
S
14 yıl
Er
Konu Sahibi

Merhaba arkadaslar, bahsettigim motor + sanzimanda, yokuş aşağı giderken veya düşük eğimde hız aldıktan sonra vitesi bosa alarak gitmek araca bir zarar verir mi?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



S
14 yıl
Binbaşı

Yokuş aşagı vitesi boşa almanızın size hiçbir faydası yoktur. Yokuş aşagı boşta giden araç daha fazla yakıt yakar. araç dolu vites ile gider iken hakimiyeti sizdedir ama aksi durumda hakimiyert araçtadır. vitesteki araba stop etmez dolayısı ile dresiyon kilitlemez ve fren çalışır.
ayrıca otomatik şanzımanlar N konumunda iken yağlama yapmaz.



S
14 yıl
Er
Konu Sahibi

Çok teşekkür ederim hocam. Her şey bir yana şanzımanın yağlama yapmaması bile boş vitesde gitmemek için yeter diye düşünüyorum.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.