Telefonu dün aldım,ekranının orta kısmına doğru yazılar hafif siliklesiyordu ilk bunu farkettim. Bu gün de Samsung Level U kulaklığımı bağladım telefona,bağlar bağlamaz tık tık tık sesleri geliyor ve 10 saniye sonra bağlantı kesiliyor,bu süre zarfında ses gelmiyor ve eğer o sırada video oynuyorsa video donuyor. Telefonu internetten aldım ne yapabilirim bilmiyorum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Bu gün de Samsung Level U kulaklığımı bağladım telefona,bağlar bağlamaz tık tık tık sesleri geliyor ve 10 saniye sonra bağlantı kesiliyor,bu süre zarfında ses gelmiyor ve eğer o sırada video oynuyorsa video donuyor.
Telefonu internetten aldım ne yapabilirim bilmiyorum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.