Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
1870
Tıklama
0
Öne Çıkarma
GittiGidiyor Kazananlar Kulubu Ozel Usta Donerci Kodu
M
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Kampanyaya nasıl katılacağım?

15 Ağustos - 15 Eylül tarihleri arası (bu tarihler dahil) Gittigidiyor Kazananlar Kulübü üyesi iseniz, tek seferde yapacağınız 50 TL ve üzeri alışverişinizi başarıyla tamamlandıktan sonra (Ödeme satıcıya aktarıldıktan bir gün sonra), GittiGidiyor üyeliğinizde kayıtlı e-posta adresinize ve kayıtlı cep telefonu numaranıza kampanya katılım şifreniz gönderilecektir. Şifrenin kayıtlı e-posta adresinize veya cep telefonunuza gönderilebilmesi için Bana Özel/Bilgilerim sayfanızdan iletişim izni verdiğinizden lütfen emin olunuz. İletişim izni olmaması durumunda kampanya katılım şifreniz gönderilemeyecektir. Kampanyadan yararlanabilmek için satın aldığınız ürüne 22 Eylül 2017 tarihine kadar onay vermelisiniz. Son olarak, katılım şifresi size ulaştıktan sonra, tiklagelsin.com/kuponlarım sayfasındaki Kupon Kodu alanına katılım şifrenizi girmeniz gerekmektedir.

Kampanyadan sadece GittiGidiyor Kazananlar Kulübü üyeleri yararlanabilir.
İndirimli menüleri nereden alabilirim?

Kampanya 15 Ağustos 2017 - 30 Eylül 2017 tarihleri arasında sadece tiklagelsin.com üzerinden yapılan alışverişlerde geçerli olup, Usta Dönerci® Restoranlarında geçeli değildir.Kampanya koduwww.tiklagelsin.com/kuponlarim sayfasında kullanılır. Sipariş verebilmek için Usta Dönerci® paket servis restoranlarının gönderim bölgesinde yer alınması gerekmektedir
Fırsat menüsüne hangi ürünler dahildir?

☆☆☆Kampanya ile Tombik Et Döner + Tombik Et Döner + Dublex Boy Patates + 6?lı Soğan Halkası + 1 L. İçecek 43 TL yerine 26,95 TL olarak sunulacaktır.☆☆☆

Kampanyaya ayran, portakal suyu ve limonata dahil değildir. Kampanya içeceklerine sadece 1 L. Pepsi, 1 L. Pepsi Light, 1 L. Pepsi Black, 1 L. Yedigün ve 1,5 L. Fruko dahildir, Ice tea çeşitleri için fiyat farkı uygulanmaktadır.
Kampanyadan kaç defa faydalanabilirim?

Kampanyadan her GittiGidiyor Kazananlar Kulübü üyesi bir kez yararlanabilir.
Kazandığım kampanya kodunu ne zamana kadar kullanabilirim?

Usta Dönerci indirim kodlarının son kullanım tarihi 30 Eylül 2017'dır. Geçerlilik tarihine kadar kullanılmamış olan kampanya kodları geçersiz hale gelecektir. Geçerlilik tarihleri müşteri tarafından takip edilmelidir.



OZET:
50 TL alisveris yapiliyor.
1 gun sonra maile kod geliyor.
Kodlar sadece tiklagelsinde geciyor.
Kodlar 30 eylule kadar gecerli.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 16 Ağustos 2017; 0:9:12 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

P
7 yıl
Binbaşı

Çöp usta dönerci yenilmiyor o para verilmez





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proprietor -- 25 Ağustos 2017; 11:55:27 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

S
7 yıl
Çavuş

Geçenlerde bir AVM nin içerisinde görüp denemek için bir tane sipariş verdim. Bir döneri 15 dakikada ancak hazırlayıp verebildiler. Lavaşı desen kırılıyor, içindeki desen, salata ve turşuyla karıştırdığı tavuğun ne tadı ne kokusu var, keşke yemez olsaydım.. Ustası böyle oluyorsa çırağı nasıl olacak merak ettim cidden.. Bim'den aldığın döneri ısıtıp lavaşın içine koyup ye o bile daha lezzetlidir..



M
7 yıl
Teğmen

26.95 TL değil de 16.95 TL olsa düşünülebilir.



V
7 yıl
Yüzbaşı

Bos beles kodlar bereket doner hem lezzetli hem daha uygundur



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Y
7 yıl
Yarbay

Siz çok kazandınız kaybedenler kulübüne alalım kampanyası olmuş.

Usta dönerci yiyen ağız tadını kaybeder.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
7 yıl
Yarbay

Usta dönerciden yiyebilmek bir başarıdır. Yiyip beğenen imkansızı başarmıştır. İmkansızı da başarmışsanız hayatınızda bazı şeyleri gözden geçirmekte fayda var



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.