Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
429
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Gına getiren W10 donma sorunu. (Çözüldü)
K
5 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Normalde w7 kullanıyordum. X box game pass sistemi için w10'a geçtim. Fakat daha önce de başıma geldiği üzere w10'a geçmemle birlikte donmalar başladı. Başlat menüsünden başka bir dosya açınca masaüstü donuyor. Masaüstünde bir program açınca başlat menüsüne tıklayamıyorum. Bazen her ikisi birden donuyor ve bu her yaptığım işlemden sonra oluyor. Tek çözümü de ctrl+alt+delete yapmak. Bunu yapınca sistem rahatlıyor, sonra herhangi bir işlemden sonra tekrar donuyor. Kafayı yiyecek duruma geldim ve Game pass'i iade edip tekrar w7 kurdum. Önceden w7 kurunca bu donmalar geçiyordu, şimdi w7 de aynı şekilde donuyor. Yardımcı olabiliecek varsa çok memnun olurum.


Edit: Sorun saçma bir şekilde mause değiştirince çözüldü. Hala tam olarak anlayamadım ama bir uyumsuzluk vardı sanırım. 1 ay önce w7 kullanırken donma yoktu, bugün niye var çözebilmiş değilim, ama denk gelen olursa bir denesin.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kivalo -- 1 Kasım 2019; 17:21:51 >

T
5 yıl
Yüzbaşı

merhaba

Windows 7 8 10 donma sorununuz varsa yapacaklarınızhttps://www.youtube.com/watch?v=3cbdy5JX9W4



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.