nvidianın web sitesinde şöyle bir şey var Linux IA32 Display Drivers » Linux IA64 Display Drivers » Linux AMD64 Drivers » FreeBSD Drivers ben madrake 8.0 kullanıyorum (2.4.3-20 mdk) benim aradığım driver bunlardan hangisi yardımcı olursanız sevinirim?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
https://www.nvidia.com/view.asp?IO=linux_display_ia32_1.0-4191 Bu sayfadan Mandrake Linux 8.0 için olan kernel driverını ve GLX paketini download edin. İşemcinizin ne olduğunu tam olarak yazmış olsaydınız tam olarak hangi kernel paketini indirmeniz gerektiğini yazabilirdim. Eğer işlemciniz ( Sanırım AMD) Ahtlon XP sınıfı ise ;
Bu kernel paketini indirin. Eğer daha eski yani AMD k6 (bu arada işlemcinizin AMD olduğu kanısına imzanızdan vardım) ise aşağıdaki dosyayı almanız da fayda var.
Bu arada Mandrake Linux de ki Free86 versiyonunu bilmiyorum. Bu driverları kullanabilmeniz için sisteminizde ki XFree86-4.0 yada üzeri bir versiyonun olması lazım.
Linux IA32 Display Drivers
» Linux IA64 Display Drivers
» Linux AMD64 Drivers
» FreeBSD Drivers
ben madrake 8.0 kullanıyorum (2.4.3-20 mdk) benim aradığım driver bunlardan hangisi yardımcı olursanız sevinirim?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.