Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
579
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Genel ideal antrenman tipi?
!
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Doslar yaklaşık 3 aydır vücut geliştirme çalışıyorum ilk 1 ay haftada 3 gün bütün vücut çalışırken sonra parçalı çalışmaya başladım gelgelelim hala parçalı çalışma konusunda kafa karışıklıkları bulunmakta, bir süredir tamamen boş olduğum için her gün spor salonuna gitme imkanım var haftada 6 gün gidebilirim ancak nasıl çalışacağım konusunda düşüncelerim var söz gelimi günde tek bölge 6 günmü yoksa haftayı 2ye bölüp 3 gün 2 bölge, 3 gün 2 bölgemi çalışmak mantıklıdır. Tabi örnekler çoğaltılabilir muhtemelen her yöntem az da olsa sonuç verecektir ancak bu işte en genel haftada 6 gün yapabileceğim tüm vücut çalışmasının şekli nasıldır? Yardımlar için şimdiden teşekkürler.



T
9 yıl
Er

Dostum her gün 1 bölge çalış. Hareketi doğru yaparak ağır kilolarla microskobik yırtılmaları yap haftada bir hem resim çek hem de vücut ölçülerini not al. değişimi görürsün.



T
9 yıl
Yarbay

6 gün çalışmaya gerek yok dinlenmek lazım özellikle yeni başlayanlar.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trust06 -- 22 Şubat 2015; 15:50:38 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.