Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
836
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Rhinoceros 3D kursu ( Online)
C
9 ay
Er
Konu Sahibi


Satışta: Satıcıyla iletişime geçiniz.
1
1 Rhinoceros 3D kursu ( Online)
Arkadaşlar merhaba. 2006 dan beri profesyonel olarak Rhino 3d kullanmaktayım.
2007 'den beri Rhino dersleri vermekteyim. Yurtiçi ve Yurtdışı pekçok öğrencim oldu.

Kuyumculuk, makine ve proje tasarımı, iç mimari ve görselleştirme, mobilya tasarımı alanlarında Rhino 3d kullandım
Rhino derslerini her öğrenciye özel projelendirip vermekteyim.
Bazı öğrencilerin bilgisayar ve geçmiş program bilgisi iyi düzeyde olduğu için onlara daha çok pratik uygulama ağırlıklı ders programı hazırlarken Bazı öğrencilere ise bilgisayar kullanımı ve programın tüm yönleriyle kurs vermekteyim.

Kurs içeriği öğrenci ile yapılacak görüşme sonrası 24-36 saat olarak belirlenir. İlk ders ücretsiz olup. Kursa devam etmek için bir ön ders niteliğindedir.

Detaylı bilgi için arayabilirsiniz.
05053901135


< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
Fiyat : 3600 TL Miktar : 99 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa,Osmangazi Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.