Bu gün gelen bir maili açtıktan sonra, farede donmalar meydana geliyordu. Bende bilgisayarı kapatıp açtım, daha doğrusu açmaya çalıştım.
Önce bios ayarlarının yapılması için gelen siyah ekran yaklaşık 3 - 4 dakika bekliyor bu arada klavye işlem görmüyor ışıklarıda yanmıyor. Bir süre 3-4 dakika sonra windows başalngıç ekranı çıkıyor, maalesef ne mouse ne klavye çalışmıyor.
Fare ve klavye sağlam eski kasamda şu an kullanabiliyorum.
Virüs olduğunu tahmin ediyorum, donanıma zarar vermiş olabileceğinide idrak ettim. Sizce sorun ne olabilir.?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Kullandığın sistem yeni bir sistemse bios a virüs girmesi sadece bios ayarlarından biosun yazılabilirliği açıksa olur. 2. aklıma gelen boot virüsü. O tip virüslerde günümüzde pek sık bulunmuyor artık. Hdd data kablosunu çıkartıp setup a girmeyi bir dene, sistemin garantili isede hiç uğraşma servise götür.
Sisteminin garantisi yoksa ve uğraşmak istiyorum dersende, anakart modeli ve işletim sisteminin hangisi olduğu bilgisi , aydınlatıcı olabilir.
Önce bios ayarlarının yapılması için gelen siyah ekran yaklaşık 3 - 4 dakika bekliyor bu arada klavye işlem görmüyor ışıklarıda yanmıyor.
Bir süre 3-4 dakika sonra windows başalngıç ekranı çıkıyor, maalesef ne mouse ne klavye çalışmıyor.
Fare ve klavye sağlam eski kasamda şu an kullanabiliyorum.
Virüs olduğunu tahmin ediyorum, donanıma zarar vermiş olabileceğinide idrak ettim. Sizce sorun ne olabilir.?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.