Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
13103
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Gebze-eminönü nasıl giderim çok acil
D
11 yıl
Er
Konu Sahibi

Akadaşlar öğlene kadar tarifi almam lazım yabancısıyım. Sanırım gebzeden kadıköy iskelesine geçmem gerekecek oran da eminönüne. hangi hatlara binmem lazım ve akbilim yok. Vapur fiyatı nedir acil yardım!!!!



S
11 yıl
Yüzbaşı

gebzeden minibüslerle hareme gelip 5-10 dakika yürüyerek harem arabalı vapur iskelesine gelip arabalı vapurla 20 dakikada sirkeciye, oradan da 3-4 dakikalık yürüyüşle eminönüne geçebilirsin.yanlız arabalı vapur saatte bir kalkar.saatleri uyar mı.
http://www.tarifeyebak.com/content/ido-sirkeci-harem-arabali-vapur-seferleri-yaz-2013
gene gebze harem minibüsleriyle numune hastahanesine veya marmara üniversitesine gideceğim deyip haydarpaşa köprüsünde inip, merdivenlerden yukarı çıkar.bir minibüse atlayıp iki üç dakikada kadıköye varırsın.minibüsten indikten sonra gene 2-3 dakika yürüyüp eminönü vapur iskelesine varabilirsin.her 20 dakikada bir vapur var diye biliyorum.ücreti akbilin yoksa 3-3,5 lira civarında.eğer vapuru ucu ucuna kaçırırsan eminönü iskelesinden beşiktaş iskelesine doğru 50-100 metre yürürsen emiönüne dolmuş motorları da var.onun da fiyatı aynı.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
10 yıl
Er
Konu Sahibi

Teşekkür ettim :)



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.