Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1018
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Garantisi bitmiş laptopun tamir süreci?
T
9 yıl (2108 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

16 eylül cumartesi günü kargoya verdiğim cihazım 18 eylül pazartesi günü monster notebook’a ulaştı.Salı günü aradığımda sorunların tamamlanmadığı söylendi,çarşamba aradığımda yine aynı bugün perşembe ve yine aynısı söylendi.

Gelelim probleme cihazımın fanı değişecek ayrıca bios güncellemesi yapıp batarya testi yapılacak ücret istenirse bana haber edilecek bende onaylarsam işlem tamamlanacak.

Ve benim laptopu monster notebook a gönderme sebebim yine bizzat monster notebook’dur.Fan satın almak için aradığımda servislerine göndermem gerektiğini söylediler,zaten sitede bios güncellemesi için herhangi bir yazılım yok.Cihazı mecburen göndermek zorunda kaldım.Sözde kendi müdahale edebildiğim laptop olan monster markasını seçtim fakat hiç bi müdahale yapamadım çünkü yedek parça ve yazılım desteği alamadım.

3 günü aşkın bir süredir cihazım ellerinde rehin kaldı bir dünya işim aksadı her gün aramama rağmen teknisyenin cihaza baktığı söyleniyor.Cihazımdaki problemler bi teknisyen eline aldığında en fazla 2 saat sürer oda çok abartı yani.Vel hasıl servis politikasında bir problem görüyorum şuanda benim cihazım olmadan kaldığım her süre aleyhime işliyor.Ama daha cihazımla alakalı aranmadım bile.İnşallah yakın zamanda aranırım.

Laptopun garantisi yok bu arada.

Herkese saygılar sevgiler iyi forumlar



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @MonsterMusteriHizmetleri
M
9 yıl (2056 mesaj)
Binbaşı

Merhaba,

Teknik servisimizden cihazınızın servis işlemlerinin hala devam ettiği ve sonuçlanmadığı bilgisi geldi. Arkadaşlarımız ilgili işlemlerin tamamlanmasının ardından sizinle iletişime geçeceklerini söylediler. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

MONSTER Müşteri Hizmetleri



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.