Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
4
Cevap
900
Tıklama
0
Öne Çıkarma
GARANTİ BONUS. KULLANMAYACAGIM..
H
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

PETROL OFİSİ KAMPANYASINDAN KAZANDIGIM 50 TL BONUSU NE YAPTIYSAM KULLANAMADIM.İNTERNET BANKACILIGIMDA KARTIMA TANIMLI 50TL BONUS OLMASINA RAGMEN NE MARKET NE AKARYAKIT NE DE ONLINE ALIŞVERİŞTE KULLANAMADIM.5 DEFA BANKA MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARADIM HICBIR ŞEKİLDE YARDİMCİ OLMADILAR.BIRDAHA GARANTI MI ASLA.11 ADET FATURA ÖDEME TALİMATI VE KREDI KARITMI,HESABIMDAKI PARAYI ÇEKİP BIRDAHA YUZUNE BAKMAM ARTIK.SIZLERDE DUYARLI OLUN VE BUNLARA GEREKEN CEVABI TOPLUM OLARAK VERELIM.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmeral -- 17 Temmuz 2016; 12:35:59 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
9 yıl
Yüzbaşı

Ben de aynı sorunu yaşadım maalesef



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
9 yıl
Yarbay

akaryakıt-otogaz alınca kazanılan bonus sadece akaryakıt-otogaz alımında kullanılır
başka yerde geçmez zaten


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
9 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetmetingülcan

akaryakıt-otogaz alınca kazanılan bonus sadece akaryakıt-otogaz alımında kullanılır
başka yerde geçmez zaten


Akaryakıtta da kullanamadığını yazmış. Bu sorunu çözmeleri gerekir ayrıca senin bildiğini müşteri hizmetleri de biliyordur bilgilendirmesini yapması gerekirdi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
9 yıl
Yarbay

kampanyaya katılan yerlerde kullanılması lazım ama her bayide her pos cihazı da olmuyor
kampanyaya katılan yerler kampanyanın afişini asar bu afişin olduğu yerler pos cihazı olan yerlerdir
ayrıca puan kullanmak için mesai saatleri tercih edilmeli

sebep: gece yarısından sonra falan gidince nöbetçi pompacıda mobil pos cihazı olabiliyor ve bu cihaz tek bankaya aittir dolayısıyla kampanya puanı geçmeyebilir
genelde kotayı dolduramadıkları pos cihazlarını geceleyin kullanılmasını zorlamak için nöbetçi pompacıya bırakıp diğerlerinin z-raporunu alıp kapalı şekilde tutuyorlar.
pompacıya şu bankanın bu bankanın posunu nerede diye sorunca onlar yok ama sabah gelince kullanabilirsiniz falan diyor
bu nedenle gece akaryakıt almamaya çalışıyorum ama çok acil almak lazımsa sabaha kadar yetecek kadar yani idareten yakıt alınabilir.

genelde BP lerde daha çok pos cihazı oluyor benim tecrübelerimden çıkardığım sonuç bu.

ama başka yerlerde başka istasyonlarda daha çok pos cihazı olabilir genelleme yapmıyorum
herkes kendince deneme yanılma yaparak veya çok kullandığı istasyonlarda gözlemleme yaparak kendince bir sonuç çıkarabilir. .
aslında hepsinde birsürü pos cihazı var ama hepsini ortaya çıkarmıyorlar sadece işlerine geldiklerini yani daha az komisyon verdikleri bankaların posunu kullandırmaya çalışıyorlar.

bazı benzin istasyonu sahipleriyle yaptığım muhabbetlere göre bazı bankalar pos cihazını ne kadar çok kullanırsak o kadar düşük komisyon kesiyor
veya belli bir kota koyuyorlar o kotayı geçemezsek yüksek komisyon alıyorlar bizde o kotayı doldurana kadar o pos cihazını kullanmaya çalışıyoruz diyor.
bazı bankalar ne yaparsak yapalım aynı oranda (yüzde 1 , binde 15 .. gibi) komisyon alıyor bu nedenle az veya çok kullandırmamızın bir halta yaradığı yok diyorlar.




Bu mesajda bahsedilenler: @KursatTuncay
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.