Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1581
Tıklama
0
Öne Çıkarma
GameMaker Studio 2 Kullanan Var mı?
C
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Dostlarım iyi forumlar. Forumda ve Türkiye'den gördüğüm kadarıyla ağırlıklı olarak Unity kullanılıyor. Ancak eminim gms kullanan da vardır. Gms ve gml öğrenmeye çalışıyorum, youtubedan Shaun'un tutoriallarını izliyorum ancak özelleştirmek isterken beceremediğim yerler oluyor. Gms kullananların toplandığı, yardımlaşabilecegimiz, asset, script paylaşabilecegimiz bir discord kanalı, telegram grubu vs var mı?

Ayrıca bana gml öğrenmek için kaynak önerebilir misiniz? Tercihim İngilizce olur. Shaun ve FriendlyCosmonaut'ı takip ediyorum. Diğer bulduğum kanallar giriş seviyesi değildi, açıkçası anlamakta zorlandım :)

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.