Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
981
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Game of Thrones Spoiler Sorunu
_
11 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Ya valla yeter ha billahi yeter.Artik en ustte yonetimde kim varsa ona bu lafim.Sacma salak spoiler verip keyfimizin icine edenler artik minimum 2-3 ay banlansin da biz de rahatlayalim.

Abartmiyorum her 2 gune 1 GoT konusuna bir tane troll geliyor spoileri kocaman fontlar kullanarak yaziyor , konu disina konu acan bile var ! Ee yuh artik !

Bir de diger bir mevzu spoiler yazisi icinde gelecek bolumlerden zom diye spoileri yemek.Daha 3. sezonun basi adam 5. sezonda olacak olaylari yaziyor sonrada "Spoiler icine aldik ya! " diye kendini savunuyor.

Artik forum yonetimine yalvariyorum anlayisla , cartla curtla cozulecek mesele degil bu cakin 2-3 ay cezayi spoiler vermeye korkar olsunlar.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
11 yıl
Yarbay

Aynen içine ediyor 1-2 kişi forumun


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Z
11 yıl
Yarbay

Kesinlikle katılıyorum az önce fena bir spoiler yedim adam spoiler içine almış ama ilerki bölümlerde ne olacağını yazmış bişey söylesen "spoiler içine aldık ya açmasaydın" diyecek bu adamları değil 2-3 ay sınırsız çizmek lazım


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
11 yıl
Yarbay

Ya kitabı okuyan konuda kendini tatmin ediyor. Gidin kitap bölümünde konuşun, çok merak eden de gider kitabı okur. Şu spoiler olayına da umarım bir çözüm bulunur.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
11 yıl
Yarbay

Aynen, katılıyorum ben de. Sadece GOT değil, başka dizilerde de var bunlar. SoA'da da vardı



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.