Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
0
Cevap
345
Tıklama
0
Öne Çıkarma
galaxy s4 pil sorunu
J
11 yıl
Er
Konu Sahibi

Geçenlerde telefonumun bataryası şişmişti servisine götürdüm değiştirdim. sabah sarj %38 di telefonu kapatip bataryayi cikarip taktim sarj yuzde 29 felan oldu sonra bi daha yaptim aynisini şarj yine düştü 21e bataryami sorunlu dicem sorunlu batarya kapanip açılınca 0 laniyor neden bu sorun var acaba batarya kalibrasyonumu yapsam tam olarak sorun nerde daha önce aynı sorunu yaşayan var mı ?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.