Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
452
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Galaxy s3 işlemci problemi
R
10 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

İyi akşamlar arkadaşlar.Ben kasım ayı gibi galaxy s3 ümü camasır makinesinde unutmuştum.Sonrasında pirinçte beklettim ve telefoncuda temizlettirdim.Fakat son 1 aydır durmadan resetleme ve kapanma sorunları arttı.Şarjdayken kapanıyordu falan, bugün sabah hiç acılmadı.Anakart ile ilgili oldugunu düşünüyodum sorunun fakat bugün telefoncuya goturdugumde sorunun işlemcide oldugunu ve 140 tl ye yapabileceklerini soylediler.Bugün de kazık yememek icin benzer problemi olan birileri vardır diye google da taradım ve bir kişi bile işlemcim yandı yahut işlemci degişti dememiş.Aslına bakarsanız işime gelir anakart degiştirip 500 tl vericegime fakat gercekten boyle bi sorun olabilir mi? Bilgilendirirsenz cok sevinirim teşekkürler



R
10 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

kimsenin bilgisi yok mu ?



B
10 yıl
Yarbay

Şarj aleti takılı iken kurcaladığında kapanma oluyormu ? ayrıca bataryada filan şişme filan varmı ? işlemci yansa hiç açılmaz telefon.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Rasid03
R
10 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

yok zaten hiç acılmıyor artık 4 farklı şarz aletiyle denedim galiba adam dogru soyluyor



F
10 yıl
Binbaşı

Islemci tamiri diye birsey soz konusu degildir. Cok çok islemciye reçinayı basıp, uzerine ısı vurur. Oda şansına duzelmezse duzelmez.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.