Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
338
Tıklama
0
Öne Çıkarma
galaxy s3 ekran sorunu
J
12 yıl
Er
Konu Sahibi

evet beyler galaxy s3 kullanıcısıyım ekranı kırıldı. dokunmatik çalışmıyor siyah ekran çıkıyor. tamir ettirmem gerektiğini biliyorum. ancak mesajlarımı, notlarımı vs. yedeklemek istiyorum. kablo ile bilgisayara bağlayabiliyorum telefonu ordan resimlerimi falan aldım. ama mesajlara ulaşmam lazım yardım edebilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



J
12 yıl
Er
Konu Sahibi

yardımcı olabilecek yok mu arkadaşlar acil yardım


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
12 yıl
Yarbay

Bilgisayara Kies programını yükle, telefonu bilgisayara bağla. Oradan mesajları yedekleyebilirsin sanırım. Aşağıda nasıl yapılacağı kısmen anlatılmış.

http://akillitelefonlar.com/2012/05/28/samsung-kies-kullanimi-yedek-alma-yedek-geri-yukleme/




Bu mesajda bahsedilenler: @justice_fighter
E
12 yıl
Yüzbaşı

Airdroid diyecegim ama ekran gitmis. Yapilacak bir sey gelmedi aklima.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
12 yıl
Er

Merhaba benzer bir sorun bende yaşadım. Yedeklerimi almak istiyorum. Fakat büyük bir sorunum daha var... Ekranda desen kilidi vardı. Kilitli telefon olduğundan kies' programı açılmıyor. Ve pc'de bellek olarakta göremiyorum :/



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.