Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
523
Cevap
126464
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: GALAXY NOTE 2 EKRAN CAMI KIRILDI !! (13. sayfa)
D
12 yıl
Teğmen

Arkadaşlar ben de sizin gibi telefonumun ekranını kırdıktan sonra nerede yaptiracagima dair arayışa geçtim. Uzun bir süre araştırdıktan sonra forumdan Uğur Beyle iletişime geçtim. Kendisi bana güven verdi ben de yaptirmaya karar verdim. Sirkecide bulustuk 20 dakikada hoş muhabbet ile kırık camımı değiştirdi Uğur Bey.
Cam gercekten sıfır gibi oldu. Camla lcd arasina orjinalde oldugu gibi silikon koymus. Cama bastırınca hic bir donma falan yok. Ekran jelatinini zaten önümde açtı ekran da pırıl pırıldı. Samsung servisine versem telefonu hiç bir sey anlamazlar.
Uğur Beyden gercekten çok memnun kaldım. Siz de gözü kapali güvenebilirsiniz. Teşekkür ederim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
12 yıl
Teğmen

Fatih bey,
Sizin telefonunuza taktığım ekran yepyeni bir ekrandır. Samimi olarak bundan emin olmalısınız. "Uğur bey bana lütfen eski kullanılmış bir cam bulun" deseniz bulamam.
Bana da yepyeni ve hiç kırılmamış ekranlar gelmediği için... hani üstünden söksem de kenara koyup bilhare başka bir telefona taksam desem o da yok......

Sizin telefonunuza eski kullanılmış cam takmak yenisini takmaktan daha zor inanın

Sizin gördüğünüz şeyler dokunmatik katmanında oluşan kırık izdüşümleri ki bu sizin görüntü kalitenizi kesinlikle etkilemez.

Hala idda edip benim sizi "kazıkladığımı" düşünüyorsanız... buyrun devam edin.......
Ama çözüm istiyorsanız bana telefonunuzu ulaştırmanız gerekecek.

hayatta mutlu olmanız dileği ile selamlar,


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @fatihcanery
K
12 yıl
Teğmen

Merhaba difdenk merhaba can

Seninle 2 kez karşılaştık istanbulda..... çok memnun oldum...
Sana yaptığım ekran silikonlu yaptığım 2. ekrandır. Olumlu yorumların için teşekkür ederim. telefonun inşallah bir daha kırılmaz.
Derslerinde başarılar diliyorum. Siz gençler çok şey hakediyorsunuz. hakkınızı da her zaman arayın lütfen.

Selamlar,
Uğur





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KALIMERA -- 25 Eylül 2013; 23:05:58 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
12 yıl
Teğmen

merhaba,

Uzun araştırma ve gerekli alet ve techizat yatırımından sonra artık ekran tamiri konusunda bir aşama daha kaydettim.
Bundan sonra yapacağım tamiratlarda silikon uygulamasını gerçekleştirebileceğim. Ekranlarınız kesinlikle donmayacak, hassasiyet kaybına uğramayacak. fabrika çıkış halinden farklı olmayacak.
2. uygulamam olan difdenk arkadaşımızdan gerekli yorumları alabilirsiniz.

Selamlarımla,



F
12 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: KALIMERA

Fatih bey,
Sizin telefonunuza taktığım ekran yepyeni bir ekrandır. Samimi olarak bundan emin olmalısınız. "Uğur bey bana lütfen eski kullanılmış bir cam bulun" deseniz bulamam.
Bana da yepyeni ve hiç kırılmamış ekranlar gelmediği için... hani üstünden söksem de kenara koyup bilhare başka bir telefona taksam desem o da yok......

Sizin telefonunuza eski kullanılmış cam takmak yenisini takmaktan daha zor inanın

Sizin gördüğünüz şeyler dokunmatik katmanında oluşan kırık izdüşümleri ki bu sizin görüntü kalitenizi kesinlikle etkilemez.

Hala idda edip benim sizi "kazıkladığımı" düşünüyorsanız... buyrun devam edin.......
Ama çözüm istiyorsanız bana telefonunuzu ulaştırmanız gerekecek.

hayatta mutlu olmanız dileği ile selamlar,

ya camla ekran yakın birbirine ,birine göstersem çizik der bilmiyorum dediğiniz gibi lcd çizği belki veya iz düşümü bariz şekilde ışıkta belli oluyor,neden yalancılıkla suçlanıyorum anlamış değilim .tamam buluşulalım hocam inşallah gönlümce olur ,bugüne kadar kimsenin hakkına girmedim girmem de.düzelince yorumları görürsünüz zaten.



K
12 yıl
Teğmen

Fatih bey. Telefonunuzu bana kargo ile ulastirmanizi rica ederim.
Arzu ederseniz siz de getirebilirsiniz.

Selamlar





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KALIMERA -- 27 Eylül 2013; 21:58:45 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
12 yıl
Teğmen

Bugün Eralp arkadaşımızın telefonuna takılacak olan beyaz silikonlu yeni ekranı
< Resime gitmek için tıklayın >


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
12 yıl
Er

İyi günler,
Ben yaklaşık 1.5 ay önce note 2 model telefonumun ekranını kırdım. Servis fiyatlarının 600 liradan aşağı olmadığını öğrenince yeni yollar aramaya başladım. Forumdan Uğur Abi'yi buldum. Aradım ve servise göre kat kat daha uygun bir fiyat söyledi. Başta garantimin gideceğini düşünerek karar veremedim fakat daha sonra artan olumlu mesajları görünce göze aldım. Uğur Abi'yle konuştuktan birkaç gün sonra oturduğum yerdeki bir avmde buluştuk ve telefonumun ekranını 15 dakika içerisinde yaptığı işi ve değişiklikleri anlatarak tamir etti. Daha sonra memnun kaldım ve arkadaşlarıma da önerdim. Geçen hafta yine bir şanssızlık yaşadım, tekrar telefonumun ekranı kırıldı ve bugün okuluma gelerek yeni aldığı aletler ve silikon sistemiyle daha önce hazırlamış olduğu camı telefonuma taktı. Şuan çok memnunum. Daha önce foruma da üye değildim. Ama başta benim gibi tereddütleri olanları cesaretlendirmek ve Uğur Abi'ye teşekkür etmek için üye olup yazmak istedim. Yakın bir zamanda da arkadaşımın camı kırılan iPhone model telefonunu da yaptıracağız. Gönül rahatlığıyla yaptırabilirsiniz.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
E
12 yıl
Yarbay

bende kırık cam mağdurlarından idim. Sağolsun Uğur bey gelip yaptı.Eskisinden hiç farkı yok.
şiddetle tavsiye ederim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
U
12 yıl
Yüzbaşı

Arkadasim gel doğuya mardin midyat tarafına 50-100 tl arası yapıolar kaçakçılarda hemen bulursun ben 4 kere yaptırdım 200 tl v3rdim s4 için



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
12 yıl
Teğmen

Merhaba Taylan,

Ben de sana teşekkür ederim. telefonunu ekranını kırmadan güle güle eskit...


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Blonclin
K
12 yıl
Teğmen

Selam El_domingo

Seninle tanıştığıma çok memnun oldum. Yolumuz yine kesişir başka vesileler ile inşallah.
Silikonlu cam uygulanmış telefonunu güle güle eskitmek nasip olsun.
Selamlar,




Bu mesajda bahsedilenler: @El_domingo
K
12 yıl
Teğmen

Merhaba zinse

Ekranlara yaptığım tamirat işlemi esnasında sökülen sıvının yenisini tekrar uyguluyorum. Telefon ekranınız orjinalinden farksız hale gelmektedir.
Selamlar,


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @zinse
S
12 yıl
Er

Selamlar

Ugur beyle dun beylikduzunde gorustum. Kirilan note 2 telefonumu sifirdan farksiz bir sekilde 2 saat icinde yapti. Herhangi bir hassasiyet kaybi ekrena bastirildiginda donma sorunu kesinlikle yok. Ozel bir yontemle vakum sistemiyle yapildi. Cok memnun kaldim cihazim su anda 1 sene once aldigim gibi sifir. Ugur beye tekrardan tesekkur ederim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
12 yıl
Teğmen

Merhaba safirsurre,
Telefonunu güle güle kullan, eskit . Şimdiden iyi yolculuklar diliyorum sana.
Kahramanmaraş'a bizden selam olsun. Görüşmek üzere hoşçakal.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KALIMERA -- 5 Ekim 2013; 12:31:31 >


Bu mesajda bahsedilenler: @safirsurre
Z
12 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: R-JeFF

quote:

Orijinalden alıntı: ZbrCED

Arkadaşlar benim de Note 2 telefonumun ekranı kırıldı ve bir haftadır araştırmalar yapıyorum. Ulaştığım sonuç şu:

1- İlk önce servisi aradım 450 TL yaklaşık bir fiyat verdiler. Ama tam fiyat için incelememiz lazım dediler. Tamir süresi 8-10 gün sürer dediler.

2- Forumda Uğur Beyi keşfettim ama yaptıran arkadaşların yukarıdakine benzer şikayetlerinden dolayı vazgeçtim. Bir çok kişi memnun, bazıları sorun yaşamış. Sorun da ekran cam arasında dolgu olmamasından kaynaklanıyor.

3- Yaptırıp sorun yaşayanlar Üsküdar'da Arslandoğmuşlar İletişim'den Cüneyt Arslandoğmuş'a tekraryaptırmışlar, bunlardan 2 kişi ile konuştum ve 5-6 aydır kullandıklarını ve sorun yaşamadıklarını belirttiler. Cüneyt Bey ile görüştüm ve özel bir vakup makinesi ile araya dolgu maddesi doldurup vakumlayarak çalıştıklarını belirttiler. Bana güven verdi buraya yaptırmayı düşünüyorum ama daha karar vermedim. Fiyat cam için 200 TL, orta kasa için 75 TL. Link:http://www.sahibinden.com/ilan/hizmet-tamir-teknik-servis-cep-telefonu-samsung-galaxy-s3-note-2-dokunmatik-on-cam-degisimi-silikonlu-115177434/detay/

4-Yine forumdan bir arkadaş Perpa'da Rüzgar Teknoloji diye bir yerde yaptırmış ve o da 4-5 aydır kullanıyor ve bir sıkıntısı olmadığını söyledi. Aradım görüştüm. Vakum cihazı kullandıklarını, araya dolgu silikonu çektiklerini ve 1 gece fırınlama yaparak silikonu kuruttuklarını söylediler. Bende sağlam iş yaptıklarına dair izlenim oluştu. İnternet siteleri:http://www.tablettamircisi.com/

5-Son olarak Başarı Garanti Servisinde çalışan eski bir öğrencime ulaştım. Ekran değişimini (Sadece cam değiş full ekran) 380 TL ve orta kasa değişimini 65 TL ye yapacağını söyledi. Değişim işlemini de bizzat kendi yapacak ve 1 saatte teslim ederim dedi.

Benim karım ise net olmamakla beraber Cüneyt Bey'den yana olacak gibi. Sorun yaşarsam serviste eski öğrencim aracılığı ile komple değiştireceğim. Çıkacak eski ekranı ise işe yarar durumda olursa satacağım.

Benim araştırma sonuçları ve değerlendirmelerim bu şekilde. Umarım faydalı olmuştur. Yaptıktan sonra da deneyimlerimi paylaşırım. Genelde insanlar sorunu çözüldükten sonra paylaşımda bulunmuyorlar.

Hocam sonuçlarınızı bekliyorum umarım unutmazsınız. Bende aynı durumdayım servise bi telefon parası vermek istemiyorum.

Arkadaşlar yukarıda bahsettiğim araştırmalar sonucunda telefonu servise yaptırmaya karar verdim ve yaptırdım. Başarı Servisi bana nispeten iyi fiyat verdi çünkü telefonu eski bir öğrencim yaptı ve işçilik almadılar ve ekranı servise geliş bedeline değiştirdiler. Fiyatı burada söyleyemeyeceğim ama cam değişimine 200 tl vermektense komple ekran değişimi ve garantinin devam etmesi makul geldi. Ayrıca ekranın etrafındaki çerçeveyi de garanti kapsamında değiştirdiler, bundan iyisi can sağlığı.

Yalnız bir sorunum vardı ve bir miktar düzelmesine rağmen az da olsa devam ediyor. Şöyle ki: ekranda ki renkler eski canlılığında ve orjinalliğinde değildi, işlemi yapan servis ve öğrencim olmasa çakma ekran takıldı derdim. Ben de telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm %90 düzeldi ama hala daha özellikle de rehber veya bir resim açıkken menü tuşuna bastığımda açılan pencerede ki gri tonu farklı. Ben de tekrar servise gittim, incelediler hatta telefona başka ekranlar taktılar ekranı yerinden sökmeden ve aynı durumun devam ettiğini gördük. Ya yazılımsal bir durum ki bunu da yeni yazılım atarak öğrenebileceklerini söylediler. Ya da düşünce ana kartın zarar görmüş olabileceğini söylediler. Öncelikle uygun bir zamanda götürüp yazlım attıracağım. Olmadı ana karttan tekrar garantiye alınacak. Gelişmelerden haberdar edeceğim.

Ama şunu belirteyim ki kullanım açısından bir sorunum yok. Hatta çok ince birisi olmasam ya da telefonun başına gelen bilmesem fark edilebilecek bir durum değil.

Not: Kırık orjinal çalışan ekranım satılık. İhtiyacı olan bana özelden ulaşabilir.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZbrCED -- 5 Ekim 2013; 13:40:10 >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
T
12 yıl
Onbaşı

APPLE IPHONE 5 16GB (EVK-SIYAH) ihtiyaçtan dolayı evkurdan kazık fiyatına taksitle aldım ambalajını bile açmadım istanbul içinde acil nakde ihitşyacım var kaç tl ye satın alabilen çıkar acaba Fiyat :124,96 TL 24 x Taksit ben bu fiyata aldım bana ne verirler



T
12 yıl
Onbaşı

APPLE IPHONE 5 16GB (EVK-SIYAH) ihtiyaçtan dolayı evkurdan kazık fiyatına taksitle aldım ambalajını bile açmadım istanbul içinde acil nakde ihitşyacım var kaç tl ye satın alabilen çıkar acaba Fiyat :124,96 TL 24 x Taksit ben bu fiyata aldım bana ne verirler



G
12 yıl
Teğmen

Gecmis olsun paraya kiyilcak artik



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
12 yıl
Yüzbaşı

Uğur beye bu hafta içi bir arkadaşımın camını yaptırdık gayet guzel ve sorunsuz oijinalinden farksız oldu..
Kendisine teşekkür etmemi iletti bende onu yazıyorum..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.