Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
3474
Tıklama
0
Öne Çıkarma
GALAXY NOTE 2 Acil Yardım telefon perte çıktı kanımca
D
11 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhabalar , şimdiden her türlü yardımınız için teşekkürler;

telefonu alalı 2 hafta falan oldu , şimdiye kadar herhangi bir problem yaşamamıştım , bugün itibari ile telefonun şarjı bitti , şarja taktığımda ilk başta ekrana bi simge geliyor 2-3 saniye sonra kayboluyor.anlayacağınız telefonu şarj edemiyorum .. sorunun daha iyi anlaşılması için son zamanlardaki değişiklikleri yazacağım:

Telefon Root lu.
2 gün önce 4.1.2 ye geçtim (2 gündür hiçbir sorun yoktu şarj ederken yada kullanımda)
kullandığım herşey orjinal kutusundan çıkanlar (şarj aleti batarya vs..)

biraz önce güç butonu + ses açma tuşu ile açtıp ordanda reboot phone dedim (ancak normalde açılmıyor önce şarja takıp sonra o tuşlarla açtım reboot dedim)

reboot yaparken sol üstteki bildirim ışığı mavi olarak yanıyor telefon açılırkenki gibi ancak böyle sönük sönük kısa aralıklarla yanıp sönüyor bu esnada home tuşunun iki yanındaki geri ve özellik (dokunmatik) yanıp sönüyor.

daha sonra ekran da Android OS sürümü yükseltiliyor , uygulamalar açılıyor dediği ekranda donup kalıyor telefon..

SON DEĞİŞİKLİKLER:

- içindeki dosyaları feda edip factory reset + wipe yaptım ; şuan hala düz olarak açılmıyor wipe yaptığımız yerden reboot dedim tekrar bu sefer ilk açılışta yanıp sönen samsung logosunun orda kaldı logo hala yanıp sönüyor yani telefon donmamış ; bildirim ışığı mavi olarak yanıyor şuan ama açılışta hala yanıp sönüyordu..

AN İTİBARİ İLE TAHMİNİM SORUN BATARYADA ANCAK EMİN DEĞİLİM...

garantisi var ama evde kendim halledebilirsem garanti ile uğraşmak istemiyorum.


bir beyin fırtınası ile çözülebilir birşey diye düşünüyorum , içindeki datayı kaybetmek istemediğim için henüz odin ile temiz bir yükleme yapmayı denemedim. yardımlarınız ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 15 Şubat 2013; 7:02:19 >

T
11 yıl
Binbaşı

Anladigim kadariyla batarya sorunluymus gibi duruyor ama farkli bir yazilim denediginizi yazmamissiniz. Yazilimdan da kaynaklanabilir. Farkli bir rom atmayi denediniz mi ? Ya da pc ye baglayip odinle bir yazilim yuklemeyi ?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkmenli -- 15 Şubat 2013; 7:24:42 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
11 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Chester57

farklı bir yazılım denemedim aldığımda android 4.1.1 di ayarlardan yazılım güncelleştirmeyi otomatiğe almıştım dolayısıyla 2 gün önce uyandığımda bi baktım zaten updatelemiş :D 4.1.2 olmuştu , onun dışında kendim herhangi bir rom kurmadım. pc ye bağlayıp odin ile de yüklemedim.


SON GELİŞME:

an itibari ile açılışta hala sorun yaşıyorum samsung logosu yanıp sönüyor ancak şarjdan çıkardığım anda kapanıyor telefon , şimdiden garanti belgesini filan hazırladım bu gidişle vatan tatatatan yapıcaz ...

Ben olsam teli bir saat sarj eder sonra odinle yeni bir yazilim yuklerdim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

F
10 yıl
Er

benıim telefonda da note2 yazısı çıkıp duruyor telefon açılmıyor. sorun bataryadan mı kaynaklıymış ?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.