Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
603
Tıklama
0
Öne Çıkarma
FX-8320 için overclock bilgisi
B
12 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar yeni aldığım sistemde fx8320 islemcim normal degerde calisiyor ve kutudan cikan fan var. Kasa Corsair 300R ve kasadaki fanlarda default. Bu halde ben overclock yapabilir miyim? Yaparsam ne kadar arttirabilirim 3.5 GHz i.

Birde ileride Hyper 212 Evo islemci sogutucusu alip kasayada 4 tane corsair marka fan eklemeyi dusunuyorum. Bu durumda ne kadar overclock yapabilirim.

Daha once overclock yapmadim ve bios yada anakarttan yapma işi biraz karmasik gelir bana. Dolayisiyla asus veya msi yazilimiyla yaparim eger yaparsam. Bu kosullar altinda kac Ghze cikarabilirim islemciyi?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

P
12 yıl
Yüzbaşı

Aynı işlemciyi ben şu anda 4520 mhz stabil olarak kullanıyorum fakat stock fan ile değil tabiki de ThermalRight HR02 Macho ile sanırsam sende bu değerlere ulaşabilirsin biraz internette araştırma yaparak ve deneyerek

Kolay Gelsin



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.