Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3746
Cevap
201224
Tıklama
33
Öne Çıkarma
Cevap: FULL İSİM YAZILI OLTU-HEMATİT-OPAL TESPİHLER 19.99TLden BAŞLAYAN FİYATLAR// ÜCRETSİZ KARGO (18. sayfa)
Z
8 yıl
Er
Konu Sahibi

Sayın dh ailesi,yapılan oltu değildir yorumları sebebi ile tekrar detaylı bir açıklama yapma gereği duydum.
Öncelikle bu sektörde 15 yıldır aynı isimle yer alıyoruz.Bu 15 yıldan önce ise 10 yıllık tespih koleksiyoneri geçmişimiz vardır.Ürünlerimizin bir çoğu bize özgü ürünlerdir.Özel olarak sipariş vermekte ve piyasadaki emsallerine göre uygun fiyatla sunabileceğimiz ürünleri titizlikle seçmekteyiz.Eğer ki rekabet edemeyeceksek veya kalitesinden endişeli isek o ürünleri satmamaktayız.Her zaman bu titizlikle hareket ettik ve daha nice 15 sene bu şekilde hizmetlerimize devam edeceğiz.

Oltumuzun orjinal olmadığını belirten dostlarımız sadece fiyatına bakarak bu yorumu yapmaktadır.İnanın ben bir plastik tespihi oltu diye 50tl ye listelemiş olsam kimse sahte demezdi.Böyle yıpratıcı bir ortamda hatta daha yıpratıcı ortamda bu kampanyamıza 2012 de başladık.Zaman zaman yapmaya devam ettik.2012 yılında gittigidiyorda yaklaşık 2000 adet sattık ve şuan aldığımız bu yorumları çok kez orada da aldık.Buna karşın %100 olumlu puan ve yorum ile alnımızın akı ile orjinal oltularımızı müşterilerimize sunduk.Hatta yanında yedek taş ve test yöntemleri yazan kağıtları gönderen tek satıcıyız.

Şahsıma dolandırıcı,sömürücü gibi ithamda bulunan dostlarımız mevcut.Onlara en açıklayıcı şekilde örnekler sunacağım.Şimdi ,biz yeni döküm katalinler satıyoruz fiyatları 15tl ila 45tl arasında değişiyor.Bunların içerisinde birçoğunu gittigidiyorda ucuna gümüş püskül takarak 250 ila 500tl arasında kehribar olarak satıyorlar.Satıp satmaları beni ilgilendirmez,asla kimsenin kazancını takip etmem ama,adamlar 1 kişiyle muhattap olarak 500tl parayı dolandırıcılıkla götürüyorlar.Ama sonunda ne oluyor tabiki de 3-5 satış sonrası yok olup gidiyorlar.Ben bu işi meslek olarak yapıyorum ve dükkanım yok,homeofis olarak işlemlerimi sürdürüyorum.Benim kimseyi kandırma,dolandırma gibi bir amacım olamaz.Çünkü ben ekmeğimi bu işten kazanıyorum.Dolandırma amaçlı kimse binlerce kişiden 2tl gibi cüz i bir rakamla uğraşmaz.Bir iki belkide 3 kişiden alacağını alır basar gider.

Belirttiğim gibi,satışlarımızda her zamanki hassasiyetimizi sürdürerek daha nice seneler sizlere hizmet sunmaya devam edeceğiz.Şimdi bazı alıcılarımızın oltumuz için vermiş oldukları yorumları buraya yazıyorum.Ayrıca bir müşterimizin gönderdiği test videosuda başlığı açtığımız ilk mesajdadır.Herkese iyi haftasonları diliyor ,saygılar sunuyorum

Ürünümüze donanımhaber müşterilerimizin verdiği yorumlar
emrahilker adlı gittigidiyor kullanıcısı aldığı ürünler için olumlu puan ve yorum vermiş ,açıklama kısmını boş bırakmıştır.
kopran adlı gittigidiyor kullanıcısı aldığı ürünler için olumlu puan ve yorum vermiş ,açıklama kısmını boş bırakmıştır.
Kocaballi adlı gittigidiyor kullanıcısı aldığı ürünler için olumlu puan ve yorum vermiştir.Açıklama kısmı :hızlı ve sorunsuz kargo, ilgili satıcı, iyi ürün
yaasink adlı gittigidiyor kullanıcısı aldığı ürünler için olumlu puan ve yorum vermiş ,açıklama kısmını boş bırakmıştır.
akturkeys adlı gittigidiyor kullanıcısı aldığı ürünler için olumlu puan ve yorum vermiştir.Açıklama kısmı:Ürün çok güzel beğendim. Satıcı gayet ilgili, hızlı kargo yaptı.
_o_m_e_r_ adlı gittigidiyor kullanıcısı aldığı ürünler için olumlu puan ve yorum vermiştir.Açıklama kısmı:ürünler güzel bu fiyata harika hatta teşekkürler donanımhaber balomer
avci0335 adlı gittigidiyor kullanıcısı aldığı ürünler için olumlu puan ve yorum vermiş ,açıklama kısmını boş bırakmıştır.
turuva06 adlı gittigidiyor kullanıcısı aldığı ürünler için olumlu puan ve yorum vermiştir.Açıklama kısmı:Teşekkürler, ilgili bir satıcı
fatih208511 adlı gittigidiyor kullanıcısı aldığı ürünler için olumlu puan ve yorum vermiş ,açıklama kısmını boş bırakmıştır.
mickybo adlı gittigidiyor kullanıcısı aldığı ürünler için olumlu puan ve yorum vermiştir.Açıklama kısmı:Satıcı çok ilgili, tesbih gerçek oltu
yigitt1967 adlı gittigidiyor kullanıcısı aldığı ürünler için olumlu puan ve yorum vermiş ,açıklama kısmını boş bırakmıştır.
alisverismaker adlı gittigidiyor kullanıcısı aldığı ürünler için olumlu puan ve yorum vermiş ,açıklama kısmını boş bırakmıştır.
nethunter adlı gittigidiyor kullanıcısı aldığı ürünler için olumlu puan ve yorum vermiş ,açıklama kısmını boş bırakmıştır.
eresin00 adlı gittigidiyor kullanıcısı aldığı ürünler için olumlu puan ve yorum vermiş ,açıklama kısmını boş bırakmıştır.
ardaali1995 adlı gittigidiyor kullanıcısı aldığı ürünler için olumlu puan ve yorum vermiş ,açıklama kısmı:gayet iyi bir alişveriş oldu.yalniz kargo firmasi 2 gunde getirip ucreti fazla aldi.
makcelik24 adlı gittigidiyor kullanıcısı aldığı ürünler için olumlu puan ve yorum vermiş ,açıklama kısmını boş bırakmıştır.
frukocuk adlı gittigidiyor kullanıcısı aldığı ürünler için olumlu puan ve yorum vermiş ,açıklama kısmını boş bırakmıştır.
cnalt adlı gittigidiyor kullanıcısı aldığı ürünler için olumlu puan ve yorum vermiş ,açıklama kısmını boş bırakmıştır.
r2rılezz adlı gittigidiyor kullanıcısı aldığı ürünler için olumlu puan ve yorum vermiş ,açıklama kısmını boş bırakmıştır.
cuneydd adlı gittigidiyor kullanıcısı aldığı ürünler için olumlu puan ve yorum vermiş ,açıklama kısmını boş bırakmıştır.
dogackarakas22 adlı gittigidiyor kullanıcısı aldığı ürünler için olumlu puan ve yorum vermiş ,açıklama kısmını boş bırakmıştır.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zikir_taneleri -- 24 Temmuz 2016; 20:02:22 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @zikir_taneleri
Z
8 yıl
Yüzbaşı

Ürünler hızlı bir şekilde elime ulaştı. 2 adet aldım 1 tanesini evde 1 tanesini arabada kullanmak için. Elimden geldiğince test uyguladım orjinal gözüküyor. Ben memnun kaldım. Satıcı arkadaş okadar üzerine basarak orjinal oltu olduğunu söylüyor samimiyetine güvendim açıkcası.

Dipnot: tespihten harkulade anlayan biri de değilim.



İ
8 yıl
Binbaşı

Hocam ellerine ulasanlar eger sahte olsaydi simdiye coktan burayi yikmislardi diye dusunuyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Tenebrio
M
8 yıl
Yarbay

Üçlü set olan "Oltu-firuze-gul" tesbihlerini siparis gecmeyi dusunuyorum.

Bu üçlü satisin altinda oltunun uç kisminda tugra yaziyor bunu AY-YILDIZ olarak gonderimini saglarsaniz siparisi gecerim :)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
Z
8 yıl
Er
Konu Sahibi

Tabiki efendim,alımı yapabilirsiniz.Alım sonrası mesaj ile bize gittigidiyordan yazarsanız değişim talebinizi bu şekilde gönderilecektir.Saygılar sunarım


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @MoRTaLSouL
E
8 yıl
Yüzbaşı

Peki neden bu kadar ucuz o satıcınız bunu açıklarsa bende çok.daha fazla.kişi ikna olacaktır



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Z
8 yıl
Er
Konu Sahibi

Sayın müşterilerimiz sizler için kolaylık olması için ücretsiz kargo 2 adet oltu tespih bir arada listelenmiştir.Aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

tıklayınız




Bu mesajda bahsedilenler: @zikir_taneleri
T
8 yıl
Yüzbaşı

@ mfangx hocam sağol biraz baktım netten bilgi aldım




@zikir_taneleri
1-hocam bu tarçın ve pelesenk tesbih kampanyalı fiyat mı yoksa normal mi(burdaki bütün tesbihler kampanyalı mı)
2-öd ağacı tesbih de var onu da öneriyormusun
3-kokulu tesbih sorunca öneriyide ona göre yapmıssınız sanırım genel olarak önerebileceğiniz başka tesbih var mı yine onları önercekseniz anlarım
4-9,90 lık kuka ile 14,90 ın farkı nedir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @zikir_taneleri
Z
8 yıl
Er
Konu Sahibi

Değerli müşterimiz
9,90tl lik oltu kargosu alıcı öder
14,90tl lik oltu ücretsiz kargodur.Bu nedenle fiyat farkı mevcuttur.Ürün aynı üründür.

Fiyatlarımız uygun seviyelerdedir.Buna karşın tarçın tespihte ufak bir ikram olabilir.Bununla beraber tabiki ürün önermek bende isterim fakat kendiniz zevkinize göre seçerseniz daha sağlıklı olacaktır.Benim önereceğim ürünü beğenmezseniz mahçup olmak istemem.Yeterince çeşidimiz vardır.Açıklama kısımlarında boyutları yazmaktadır.Onlarada dikkatle bakmanızı öneririm.İlginiz için teşekkür ediyorum.Kendinize en uygun seçimi yapacağınıza eminim.Bir sorunuz olursa pm ile de yazabilirsiniz.




Bu mesajda bahsedilenler: @TRajikomik
M
8 yıl
Yarbay

Verilen para çok değil kimse batmaz bu paradan ama konunun sonu hüsran olacak gibi.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
8 yıl
Yarbay

bu karıncalı tesbihin içinde gerçek karınca mı var


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
8 yıl
Er

Gercek degilmis hocam baskasida sormustu gercek karinca yasaklanmis



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @McCarty
C
8 yıl
Yüzbaşı

muhtemelen hepsini hediye vereceğim 3 tespih siparişi verdim. yorumlar çok iyi, satıcının sahtekar olduğunu düşünmüyorum.
keşke 3 sipariş verene kargo ücretsiz olsaydı. 2 oltu, birde ateş kehribar aldım.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
8 yıl
Teğmen

Bugün bir arkadaşımda gördüm Oltu tesbihine gümüş kakma ile ismini yazdırmıştı hoşuma gitti gümüş kakmalı olarakta yapıyormusunuz Oltu tesbihi üstat



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
Z
8 yıl
Er
Konu Sahibi

İşlemeli oltu satışımız yoktur efendim.İlginize teşekkür ederiz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @please44
H
8 yıl
Binbaşı

tekrar sorayım bari kapsül kesim var mıdır?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @zikir_taneleri
U
8 yıl
Binbaşı

9.90 tl lik oltu tespih boyutu kuçuk mü bileklik boyutuna yakın boyut olarak büyük olmayan ne önerirsiniz ? (Uygun fiyatlı )



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @zikir_taneleri
Z
8 yıl
Er
Konu Sahibi

9,90tl lik bileklik boy olarak kullanılabilir.Kibar bir tespihtir.


KARGO ödemek istemezseniz 14,90tl olandan alırsanız kargo ücreti tarafımızca karşılanacaktır.




Bu mesajda bahsedilenler: @ukilavuz
Z
8 yıl
Er
Konu Sahibi

Kapsül kesim oltu yok fakat farklı tespihlerimiz dükkanımızda mevcut.Ziyaret etmenizi önerir,saygılar sunarım




Bu mesajda bahsedilenler: @haklısın toprAAm
F
8 yıl
Teğmen

Hocam kuka tesbihlere b kampanyan yok mu alsak



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.