Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
658
Tıklama
0
Öne Çıkarma
FTP SERVER YARDIM!!!
L
20 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar zoom x4 marka modemim 3com switche cross kablo ile bağlı.Modemin local ipsi 10.0.0.2..Benim makinanın local ipside 10.0.0.4.. Hangi ftp server programını denesem makinamı internete ftp server olarak tanıtamıyorum..Ftp serverların hepsi makinamdaki local ipyi algılayıp ftp server kurmaya çalışıyor (ftp://10.0.0.4:6666 gibi..Modemim konsol bölümünden virtual server ayarlarından 6666 portunuda açıyorum..)..Tabi makinamın local ipsini algılayınca sadece şirketimizdeki bilgisayarlardan ftp server olarak girebiliyorum..Bunun bir çözümü varmı nasıl kuracam pcme ftp server?



R
20 yıl
Binbaşı

Isterseniz bir de DMZ yi acarak deneyin..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
20 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

quote:

Orjinalden alıntı: Ranilin

Isterseniz bir de DMZ yi acarak deneyin..


Ok DMZyi açarakta denerimde..Bu ftp serverların hepsinde makinamın 10.0.0.4 olan local ipsini alarak ftp server kuruyor..Bütün programları denedim inceledim hiçbirinde ayarlayamadım internete bağlanan ip ile ftp server kurmayı.Bunun bir çözümü varmı?



S
19 yıl
Teğmen

arkadaşlar aynı sorun ben de de var. Lütfen bu konuda bilgisi olan arkadaşlar. İlgilenirsen çok memnun oluruz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
19 yıl
Yarbay

M
19 yıl
Yüzbaşı

niye böle kasıyosunuz ki kurun 2003 ü uzerinde çalıştırın iis i modemden 80 ve 21 portun servere yönlendirin bide dnsden ftp www vr boş olarak sorgu ekleyin bide bi dynamic dns programı kullanın tamamdır ( no-ip mesela)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Akrep -- 19 Aralık 2005 23:03:43 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.