Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
270
Tıklama
0
Öne Çıkarma
FROOGLE SİPARİŞ VERME
Şehir : #İstanbul
S
19 yıl
Er
Konu Sahibi

beyler bu konu daha önce açılmıştır mutlaka ama konu şu froogle ı saracaktım ordaki sitelerden ekran kartı vs ... siparişi nasıl vericez güvenlimi birde 200 dolarmı 100 euromu ne muhabbeti var ondan fazlasına bizim ülke gümrük alıyor galiba kısaca açıklarsanız sevinirim konunun uzayıp gitmesini istemiyorum bilenler açıklarlarsa sevinicem bu arada adrese teslimmi oluyor yoksa maltepedeki postanedenmi alınıyor ayrıca kısaca bu postane işinide anlatırsanız iyi olut fiyatlar çok cazip al benisi var



M
19 yıl
Er

çoğu site Türkiyeye direkt sevkiyat yapmaz.

yapan 1-2 yer var onlarda vga anakart gibi parçalar satmıyor.

buldun diyelim, ödeme sorunun var, paypal kabul eden bir yer bulduysan ne ala, Kredi kartıyla ödersin ama havale, para emri vs. gibi işlere sakın girme, mağdur olursun.

onu da geçtin diyelim, aldığın faturalı ürünler direkt gümrüğe takılır, kargo masrafın dahil 100€ geçerse %10 gümrük alınır.

ayrıca 1 den fazla alırsan ticaret boyutuna sokarlar ve beyanname isterler.

astarı yüzünden pahalıya gelir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
19 yıl
Er
Konu Sahibi

A
19 yıl
Er

Meke bırsey sorcam sıfır topıc acmım newegg.com da geıl one s ler 207 dolar ben bunu getırtcem daha once getırtmedım sana sorım...

20.7 dolar gumrukmu odıcem? ole ıse 227 dolara gelır hemen alırım...

dedıgım gıbımı?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
19 yıl
Er

buraya yazayım herkes faydalansın madem.

newegg buraya sevk etmiyor.

orada bir tanıdığın varsa ona yollat ve yanında getirsin.

başka türlü zor.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.