Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1113
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Fransa iPhone 4 Unlock / Yardım , Soru-Cevaplar
N
12 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi


İyi Forumlar Arkadaşlar ;

iPhone 'un Baseband Unlocked , AT&T Unlocked , Diğer Operatörün Unlocked'larını Görüyoruz Fakat Fransa İçin Hiçbirşey Bulamadım Olumlu Sonuç Olarak (Ne DH Ne De Diğer Bloglar ve Forumlar)

Bu Yüzden Bu Konuyu Buraya Açmayı Düşündüm , Çünkü Fransa Operatörlerinden SFR ' nin Simlock Telefonları Alıp Başarısız Olduğu Sonucuna Vardım.

Fransa'nın Diğer Operatörlerinde Kolayca Factory Unlocked Yapılıyor . Bu Yüzden Fransızca ve Fransada Yaşıyan DH ' li Üyelerden Yardımlarını Bekliyoruz.

Öncelikle SFR Operatörüne Ait Telefonu Olan Arkadaşlar Bizi Bilgilendirsinler . Forumun Üyeleri Sayesinde Bu Simlock İşini Bitirelim . Ayrıca SFR Operatörüne Ait Telefonlarını Unlocked Yapan Arkadaşlar Bu Konuda Yardımcı Olsunlar .

Sadece SFR Değil , Diğer Fransız Operatörüne Ait Telefonların Nasıl Unlocked Yapılcağını Da Yazarlarsa Çok Seviniriz .

Tekrardan Herkese İyi Forumlar ...











M
12 yıl
Onbaşı

Fransa SFR Iphone 4 5.1 cihazım 4 aydır (geldiginden bu yana) simlocklu ve hala bi yolunu bulmus degilim SAM varken 5.1 icin jb cıktıgında simfree yaparım diyodum ama simdi SAM da kapandı bekliyoruz bakalım


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
12 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Bende SAM Denerken Aktivasyon Ekranında Kaldı , O Arada 5.1 e Güncelledim . Çok Karıştı Şuan Telefon , iPod Niyetine Bile Kullanamıyorum



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.