Arkadaşlar sistem daha 3-4 aylık herşeyi 0 topladım overclock yaptıkdan sonra 1 mhz lik oc bile yapsam donma yok ama 60 fps den bir anda 30 a inip çıkıyo tekrar virüs yok win7 orjinal yüklü win10 dada aynısı oluyor .Darboğaz yok gta5 vs %100 bile kullanmıyor işlemciyi GPU %99 tam verimle çalşdırıyorum sıkıntı yok . Anakart otomatik overclock destekliyor sadece basıyorum yapıyor.Sorun neden olabilir. High power 600+80 power 2x8 16 GB FURY RAM 500 GB HDD GTX 1050 Tİ A68HM P33V2 AMD ATHLON X4 880K 4.0 (ŞUAN 4.4 DE OC DURUMDA - 4.1 BİLE OLSA DEDİKLERİMİN AYNISI OLUYOR ) Bir kere bakıma götürdüm sanırım adam anakart yada bios bişi sıfırları fabrika ayarına döndü 4.0 da hiçbi sorun yok ama bu sisteme göre darboğaz bile olmadan neden ufacık oc de droplanma oluyor. Tek değişmediğim şey monitör çözünürlüğüm şuan 1440x900.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
High power 600+80 power
2x8 16 GB FURY RAM
500 GB HDD
GTX 1050 Tİ
A68HM P33V2
AMD ATHLON X4 880K 4.0 (ŞUAN 4.4 DE OC DURUMDA - 4.1 BİLE OLSA DEDİKLERİMİN AYNISI OLUYOR )
Bir kere bakıma götürdüm sanırım adam anakart yada bios bişi sıfırları fabrika ayarına döndü 4.0 da hiçbi sorun yok ama bu sisteme göre darboğaz bile olmadan neden ufacık oc de droplanma oluyor.
Tek değişmediğim şey monitör çözünürlüğüm şuan 1440x900.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.