Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
628
Tıklama
0
Öne Çıkarma
FPS ARTTIRMAK İÇİN HANGİ PARÇAYI DEĞİŞTİRMELİYİM ( CSGO )
R
7 yıl
Er
Konu Sahibi

Merhabalar, ben bilgisayarımda fps arttırmak istiyorum özellikle csgo da şuan normal yürürken 70-80 çatışma esnasında 40-50 fps alıyorum şu parçalara sahibim hangisini değiştirmeliyim bütçe max 250 tl

Amd radeon hd 5570 ekran kartı
g620 işlemci
h61 anakart
4gb ddr3 ram
1 tb hdd



A
7 yıl
Onbaşı

Merhaba dostum ne yazıkki sistemin çok eski şu parçayı al derimde sistem eski olduğu için desteklemez.Bence biraz bu sistemle idare et,biraz para biriktirip yeni ekonomik oyun pcsi topla şuanki sisteminide 2. el olarak satarsın.Ama yakın zamanda alamam diyorsan senin sistemine faydası olacak tek şey SSD ama almadan önce sor anakartın destekliyorsa sıfır veya 2.el al bi tane sistemini baya hızlandırır.Oyundada etkisi olurda çok abartı olmasada fps artışı sağlar bence kesin al.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
7 yıl
Er
Konu Sahibi

ya ben çok oyun oynayan bir insan değilim sadece csgo oynuyorum desem yanlış olmaz herhalde bir bilgisayara da büyük paralar vermek istemiyorum bu sisteme takviye olarak bişeyler düşünüyorum özellikle ekran kartı değiştirmemi söyleyen çok kişi oldu şuan kullandıgım amd den de hiç memnun değilim ve pc parçaları ve performansı hakkındada fazla bilgi sahibi de değilim hangi ekran kartı almam gerektiği konusunda yardımın veya yardımcı olacak başka biri aydınlatırsanız sevinirim.




Bu mesajda bahsedilenler: @Atem_u
K
7 yıl
Binbaşı

Bu pc ile cs go oynuyorsan helal olsun ne diyelim şunu yukarıdaki arkaşa katılıyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
7 yıl
Onbaşı

işlemci ve ekran kartın baya eski kardeşim.Bu donanıma çok fazla yatırım yapma açıkcası ama dediğim gibi ssd takarsan vede 2.el ekran kartı ve işlemci alarak takviye edersen biraz daha götürür.Şuan sıfır donanımlar çok pahalı ve sıfır alacağın hiç bir parça uymaz.Sen bize tahmini bir bütçe söyleyebilirsen eğer atıyorum 1000 tl gibi forumdan bir çok arkadş parça önerisinde bulunabilir.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.