Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 3 misafir, 3 mobil kullanıcı
2634
Cevap
75218
Tıklama
12
Öne Çıkarma
Cevap: Formula 1 2021 Sezonu - 2021 Dünya Şampiyonu Max Verstappen (91. sayfa)
P
4 yıl
Yüzbaşı

Bu Max fanatikliği ve Hamilton düşmanlığı ayrı bir seviyeye ulaştı cidden. Şu kazada Hamilton'u suçlu bulacak kadar ne yaşadınız? Hadi ilk defa F1 izliyorsunuz diyelim, arkadaş bu yarışın başını da mı izlemediniz? İlk turda 4. Virajda Max içeriden hayvan gibi dışarıya açılıyor, Lewis geri çekildiği için kaza yaşanmıyor. Aynısını Hamilton yapınca Max tabii ki geri adım atmıyor, kaza yaşanıyor. Bir de bana yeteri kadar yer bırakılmadı diye açıklama yapmış. Sen niye bırakmadın ilk turda demezler mi? Bu Max öyle bir algı, izlenim oluşturdu ki herkes kaçıyor bununla ikili mücadeleden. Bu da her yaptığı hareketi doğru sanıyor herhalde. Lewis bu sene az da olsa anlayacağı dilden konuşuyor. Hatalarından ders çıkarır diyeceğim de sanmıyorum. Zaten en hızlı araba sende, bu yarış olmasa bir sonraki yarış farkı açıp gideceksin neyin agresifliği bu. Tecrübe cidden başka bir şey. Yıllandıkça çok daha isabetli karar veriyor sürücüler, ikili mücadeleler daha keyifli oluyor. Alonso, Vettel, Kimi, Hamilton vs. karar verme konusunda gençlerden fersah fersah önde.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
4 yıl
Yarbay

verstappen e verilen ceza dogru.
ingilterede kinin aynisi roller degisik.gerci ham ceza yememisti.

neyse ben 11 yil sonra gelen duble nin keyfini cikarayim🥳🥳🥳



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

U
4 yıl
Yarbay

Max arızası resmen kasten tepesine çıktı... öldürmeye yönelik haraket...


Bu mesaja 3 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @theKing__2K
C
4 yıl
Yarbay

O yüzden mi Mercedes bu yıl tırım tırım tırsıyor Max'den? Geçen yarış en hızlı turdan gelecek 1 puanı bile Hamilton yerine Bottas'ın almasını istemediler. Çünkü sezon sonunda 1 puanın bile çok önemi olacak. Max o kadar mal ve kalitesiz olsaydı Mercedes takımı bu kadar tırsar ve 1 puanın hesabını yapar mıydı?



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ugah6aiw
P
4 yıl
Yarbay

sana hak veriyorum onu bile anlamıyorsun




Bu mesajda bahsedilenler: @ugah6aiw
A
4 yıl
Yüzbaşı

İngiliz medyası bile %60 hamilton kusurlu diyor. Silverstone'da max'in çizgisine girdiği için kaza oldu,o yüzden ceza aldı zaten.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Airbus A350 XWB -- 14 Eylül 2021; 10:12:2 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ugah6aiw
T
4 yıl
Yarbay

Kasten dediğin şey Hamilton un Max e yapıp yarış dışına itttiğidir. Öldürmeye yönelik harekette tam olarak o dur. Burada maxe alan bırakmayan kendisi. Ki arkadan gelip avantajlı olan maxti. Şu yarışı fanboyluğu bırakarak izleyin.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ugah6aiw
U
4 yıl
Yarbay

o geçmişte kaldı bitti... hala eskiyi takıyorsun çünkü son yarışta tek suçlu Max...




Bu mesajda bahsedilenler: @NaturalBornKillaz
C
4 yıl
Yarbay

Hamilton zaten emekli olacak 1-2 yıla kadar. O yüzden Mercedes Russell'ı takıma transfer edip Bottas'ı gönderdi. Hamilton da emekli olana kadar kazanabildiğim kadar çok şampiyonluk kazanayım derdinde.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ugah6aiw
P
4 yıl
Yarbay

ben ne redbullu tutuyorum, ne mercedesi. o yüzden bu söylediklerini hiç kâale almıyorum. ayrıca senin yazıp yazıp sildiğin mesajları da hatırlıyorum. milleti birbirine düşürmek için her hafta nabza göre şerbet yorumlar atıyorsun ortaya.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ugah6aiw
U
4 yıl
Yarbay

Bottas'ı mercdes yollamadı adam kendisi ayrıldı...


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @coolman7
P
4 yıl
Yarbay

hala da üşenmiyorsun




Bu mesajda bahsedilenler: @ugah6aiw
F
4 yıl
Binbaşı

Rizede şuanda yoğun yağmur var ve cuma gününe kadar devam edecek .
Yoğun Yağmur doğu karadeniz de cumartesi gününe kadar , özellikle rusya ve gürcistan sahillerinde yoğun yağış alacak , pazar günü hafif yağmur olacak ..

Sochi yarışı yağmurlu havaya denk gelebilir



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

R
4 yıl
Yarbay

Kolay ayarda 2-3 tur döndüm pisti. AC ile 2.32 yaptım ama o bile geçerli değil pist sınırlarını aştığım için F12020 ile 1.46 oldu, zorlasam 1.40 falan olur gibi ama o kadar baydı ki daha da denemek istemedim.

Sürücüler de benim gibi bitse de gitsek modunda mı dönüyor ki Rusya GP'de Çok uyuz bir pist gerçekten, ortalama bir pistte 2-3 tane olması gereken sert virajlardan tonla var. Tam Ruslara özgü olmuş, işi görüyor mu, görüyor.

Edit: 1. antrenman turlarında Perez şov devam ediyor





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 24 Eylül 2021; 12:24:25 >

P
4 yıl
Yarbay

max güç ünitesi değiştirdiği için en sondan başlayacak. böylece 3 sıra grid cezasını da atlatmış oldu.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
4 yıl
Yarbay

şimdi burada değiştirmese daha sonra değiştirip yine sondan başlayacaklardı. aynı monzada valtterinin sondan başlaması gibi. aynısını lewis de yaşayacak. 3 sıra grid cezası daha erken olmasına sebep oldu sadece.




Bu mesajda bahsedilenler: @programmer_onur
S
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Hava şartları yüzünden 3.antrenman iptal edildi. Sıralama turlarını da yağmur böyle giderse yarın yarıştan önce yapmayı düşünüyor Fia.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

F
4 yıl
Binbaşı

Sochi de Siralama turlarinda ilerleyen saatlerde yağmur kesilecek ...
Heyecanlı bi siralama turlari olmasini bekliyoruz ...



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >