mclaren kan kaybediyor norriste odaklanma problemi var. gasly e bravo diyelim 1.3 multijetle şahlanan eşeği tokatlamaya doyamıyor. ama gaslynin takımında pek bir beklenti olmadığından adam kafası rahat yarışa çıkıyor bunun avantajı büyük
Heyecanla bekliyoruz bence ham in bu sene Schumacherin rekorunu kırmak için son şansı , bu yüzden Mercedes ve fia kesin bir dalavere yapıp onu şampiyon yapacaklarını düşünüyorum.
Seneye Russell sıralama turlarında üstün çıkınca memurluk görevi Ham'a kalacak o zaman ne yapacak bakalım. Bol bol ağlayacak bu kesinde isyan bayrağı çekecek mi. Seneye çok eğlenceli bir sezon olacak.
Şimdiden Yusuf Yusuf olduğu kesin biraz. Mercedes bu adamı hep en önde tutup padişahın sol bilmem nesi olarak konumlandırmıştı. George başarıya aç. Genç ve rekabetçi. Takım emirlerine gelecek birisi değil, bence 8. Şampiyonluğu alıp F1 tarihine geçene kadar Lewis zorlar sonra bırakır bu bahane ile.
Kesinlikle, herkesin bir kredisi var sonuçta. Ancak takima alişmaya başladi. 3.luk icin sansi oldugunu dusunuyorum. Son haberlerde Bottasi nasil etkilemistir gorecegiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesajda bahsedilenler: @AdRenaLime
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Russell'ı da açıklayabilirler her an.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @Project Cupertino
< Resime gitmek için tıklayın >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesajda bahsedilenler: @Psyduck17
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesajda bahsedilenler: @| OMG! |