Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
311
Tıklama
0
Öne Çıkarma
FORMAT SORUNU YARDIM LÜTFEN
K
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Beyler nerdeyse 3 gündür format atmaya çalışıyorum ama neyi denediysem olmadı ilk dvdyi taktım okumadı araştırma yaptım biosa girip deviceleri değiştirmem gerektiğini öğrendim bi girdim şifre var... bios pilini çıkarıp taktım düzeldi biosta herşeyi ayarladım f12 ile boot menüye girdim (hard disk ve networkun yanında yıldız var boot menüde) cd roma tıkladığım zaman her hangi bi değişme olmuyo yine okumuyor.. bilgisayar kafayı yemiş durumda kendi kendine sayfa açmamı mı dersin google girmeme mi dersin online site, oyun vs yerlere girmeme mi dersin bilgisayar açışta her seferinde windows çöktü sorunu mu dersin bilemem... verdiği dvd win 7 professional 64 bit yazıyo üzerinde benim bilgisayar 32 bit.. ondan olabilir mi sizce? bios update denicektim anlayamadım veya beceremedim sanırım ne yapmamı önerirsiniz çıldırmak üzereyim



I
10 yıl
Yarbay

Bios update etmene gerek yok. Bunun için biosta boot menüsünde CD-R0M seçeneğini İLK sıraya alman gerekiyor . Bunun için sağ tarafta yönergeler vardır hangi tuşla ilk sıraya alabileceğine dair mesela + - tuşları gibi.
ilk sıraya cd romu aldıktan sonra F10 ile kaydet ve çık ,pc kendini yeniden başlatır çekmecede takılı olan windows cd ni bu şekilde görür(eğer cd de bootable özelliğinde bir problem veya cd okuyucunda bir problem yok ise).
ardından format karşılama ekranı gelir yönergeleri takip ederek formatı atarsın.
bilgisayarının işlemcisi nedir 64 bit destekliyorsa problem yok 64 bit windows kurabilirsin eğer ramin de 4 gb ve üzeri ise..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.