DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1114
Tıklama
0
Öne Çıkarma
folder lock sorunu
A
15 yıl (1231 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

dosyalarımı daha önce şifrelemiştim. şifreleyeceğim dosyalar harici diskte olduğu için programı da oraya kurmuştum. geçenlerde elektirik kesintisiyle birlikte bilgisayar göçtü bilgisayarı hiç açamadım ben formatladım.

ama şimdi o şifrelemiş olduğum dosyaların hepsini görüyor olmama rağmen bazılarını kullanamıyorum. mesela dosyanın içinde resim var küçük resim şeklinde nası bir resim olduğu görünüyor ancak önizleme yapmaya kalktığımda önizleme yok diyor. aynı şekilde programlar vs için de hata veriyor kuruluma geçmiyor.

nasıl kurtulabilirim bu beladan acaba?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



A
15 yıl (1231 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

yardım lütfeen



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.