Şahsım adına daha güzel bir nesne üzerinde çalışsaydınız emeğinize daha fazla değerdi diye düşünüyorum. Bu kanaatim, benim çekilen nesne hakkında bilgim olmamasından kaynaklı da olabilir tabiki. Ancak yine de göz zevkime çok uymadığını söyleyebilirim. Ayrıca imzanızda fotografı baltalayan cinsten olmuş. Her şeye ragman emeginize saglık
Yorumunuz için teşekkür ederim. Çekilen nesne ile ilgili bilginiz olmadığından böyle bir düşünceye girmiş olabileceğinizi söylemişsiniz. Çekilenin çiçek olduğu açıkça ortada olsa gerek. Daha detay olarak "Ne Çiçeği" sorusuna bir cevapsa aradığınız, inanın ben de bilmiyorum. :)
İmzamın çok sade ve blatalıyıcı olmaması için inanın çok upraştım..Watermark olarak koymak da istemedim okunabilsin diye. Fotoğraf genelde Kırmızı, Siyah, Sarı ve Beyaz renklerinden oluşuyor. Ben de bu sebepten imzayı Siyah ağırlıklı yaptım. Ama zevk renk meselesi tabiki.
Beğenilerinize sunulur.
Olumlu olumsuz tüm yorumlarınıza açıktır.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cag_a_tay -- 3 Haziran 2013; 11:21:29 >