Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
88
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Fm 23 gözlemci bug.
3
2 ay
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar FM 23 de bir oyuncu veya bir takımin atıyorum milanın u 19 kadrosunun hepsini gözlemleyecegim. Oyuncuyu veya oyuncuları şeçiyorum gözlemle diyorum. Oyuncu gözlemleniyor diyor aradan 3 4 ay geçiyor rapor gelmiyor. Gidip bakıyırum oyuncuyu sözde XX gözlemci gözlemlemiş ama a b C diye puanlamamış ve kaç yıldız oldugu da belli değil potansiyeli. Bunu 1 hafta gözlemle 2 hafta gözlemle yeteri kadar bilgi seviyesi oluncaya kadar gmzlemle hepsinde denedim yok oyuncu raparu gelmiyor. 1 hafta gözlemle deyince 1 hafta sonra rapor gelmesi gerekmiyor mu? Bu bir bug gibi ama çözümünü bulamadım. Hızlı maç eklentisi tema vs mi bug yapıyor sizce veya başına böyle bir şey gelen oldu mu çözümünü bilen var mı?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
geçen ay
Teğmen

orjinal temayı dene fazla eklenti sorun olabiliyor. Ayrıca temaların çoğu İngilizce hazırlandığı için Türkçe karakterlerde sıkıntı yaratabiliyor bazen



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.