Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
4673
Tıklama
0
Öne Çıkarma
FM 2017 PTT 1.Lig Transfer Politikası
L
7 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar FM 2017 kariyerime Hatayspor ile başladım ilk sezondan PTT 1.Lig'e yükselmeyi başardık ancak elimde öyle çok kaliteli bir kadro yok ve hedefim en azından playoff oynamak ama transfer konusunda sıkıntı yaşıyorum. Gözlemcilerin getirdiği kiralık ve serbest oyuncular çöp. Nasıl bir transfer politikası izlemeliyim?



G
7 yıl
Binbaşı

PTT 1.lig için öncelikle yabancıların mutlaka kaliteli olmalı. Direkt 11 oynayabilecek tipte olmalılar. 10 tane kaydetme hakkın var ancak 5 tanesini kadroya alabildiğin için 6'dan fazlası çokta gerekli olmuyor.

Eğer ligler yeni sona erdiyse Süperlig ve 1.ligteki takımların kadrolarına gir ve tek tek sözleşmelerden 2017'de sona erenlere bak. Oyuncunun kalitesine göre iyi ve gerekli olabilcekleri kısalisteye al. Sana uygun olanları sözleşme önererek bedavaya kadrona katmaya çalış. Özellikle 1.ligten gayet iyi adamlar alabilirsin bedavaya.

Gözlemciler dediğin gibi %80 kötü adam öneriyorlar. Oyuncu temsilcilerinden gelen öneriler ise bazen işe yarıyor, iyi adamlar çıkabiliyor onları gözardı etme derim.

Yabancı oyuncu transferinde büyük liglerdeki takımların kiralık olarak listeye koyduğu oyunculara üşenmeden bakmanı öneririm. Biraz zaman kaybettiriyor ama uğraşmadan iyi kadro kurmak sıkıntı oluyor. Ayrıca sırbistan, polonya, slovenya, isveç, macaristan, çekya. Bu tarz ülkelerde düşük maliyetli oyuncular bulabilirsin.

PTT 1.ligde iş yapacak 2 oyuncu önereyim direkt aklıma gelen, N'kololo ve Obayomi. Oynattım ve çok verim almıştım

Kolay gelsin, başarılar dilerim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
7 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Hocam oyuncu buldum aslında baya araştırdım tek tek baktım İngiltere 3.Lig'den tutun Brezilya 2. Lig'e kadar hepsine baktım da ne adam akıllı transfer bütçesi var ne de adam akıllı maaş bütçesi ve kulüp itibarı yerlerde olduğu için hiçbir oyuncu gelmek istemiyor. Dediğiniz iki oyuncuyu bile transfer edemedim malesef adamlar sözleşmeye göz ucuyla bile bakmadı :) Önerileriniz için teşekkürler yine de.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @GreenWhite.
G
7 yıl
Binbaşı

Normal hocam gelmiyor malesef herkes. Bazı oyuncular için Kiralık sözleşmesi boyunca maaşına katkı istenmiyor onları denk getirmen lazım. En kurtarıcı çözüm o gibi. Çünkü bende Elazığ kariyerimde takımda 0 bütçe vardı ve kimseyi alamıyordum ama güç bela bi şekilde çok iyi kadro kurmuştum. Umarım iyi bi kadro oluşturup kariyerine başarılı şekilde devam edersin. Başarılar tekrardan




Bu mesajda bahsedilenler: @Commiss4r
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.