Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
26
Cevap
15085
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Flight Simulator X UÇAK SABİT DURMUYOR (2. sayfa)
K
17 yıl
Teğmen

S
17 yıl
Onbaşı

eğer sağ ve sol kanatları dengeleyemiyosan 5 e basarak dengeyi alabilirsin


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Q
16 yıl
Teğmen

Uçağın burnunu sabitleyemiyoz mu ille elimiz hep joystickdemi olacak


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
16 yıl
Onbaşı

bu sorun bende de mevcut. joystiyi gaz ayarı hariç neredeyse hiç kullanmıyorum. sırf trimlerle uçağı yönlendirmek durumundayım , o halde ben bu joysticki niye aldım ? bir boing 737 gibi ağır uçaklarda trime ihtiyaç duymuyorum , joyistik yönlendirmeyi güzel yapıyor ama cesna gibi pervanlelilerde joyistik işkence.

bana kalırsa bunun bir ayarı olmalı , merkez noktaya sabitlememesini sağlayacak yazılımsal bir kod , ayar mutlaka joyistiğin kendisinden ayarlanabiliyor olmalı. aksi halde gidip ch flight yoke sim alıp kurtulucam bu saçmalıktan.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Ç
16 yıl
Yüzbaşı

Benimde analog gamepadim var ve uçağın burnunu kaldıracam die gamepadden ayıramıyorum elimi
En yakın zamanda Joystick alacağım



B
15 yıl
Er

arkadaşım havadayken klavyedeki home ve end tuşlarını kullan.home tuşu otomatik ayar olarak uçağı aşağı indirir yani burnunu.end tuşu ise tam tersini yapar yani burnu yukarı kaldırır.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
15 yıl
Er

arkadaşlar bildiğiniz viritual cocpit yapma porgramı varmı? acill lazım



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.