DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
Herkese merhaba. Arkadaşlar power pointte sunum hazırlıyorum. Ancak bazı swf uzantılı dosyalar var, bunları power pointe nasıl ekleyebilirim. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
swf uzantılı flash dosyasını avi, cda, asf gibi film formatına dönüştürüp koyabilirsin, swf2video converter adıyla bir program muhtelif sitelerde downloada açıktır. Bununla halledebilirsin dönüştürme işini, sonrasını biliyosundur, ekle kısmından dosyadan film ekleye tıklayıp ekliyosun.
Metalbrain, cevabın için çok teşekkürler. Şu sitede de bir şeyler anlatıyor. Ama ben yapamadım. Slayt gösterisi dediğim zaman boş beyaz sayfa çıkıyor. Flash gözükmüyor. Nerde yanlış yapıyorum bulamadım. http://www.brainybetty.com/HowtoInsertFlashinPPT.viewlet/HowtoInsertFlashinPPT_launcher.html Siteyi inceleyip ppt de flash oluşturan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
ben teşekkür ederim sayende öğrendim nasıl yerleştirildiğini, anlatayım hemen: 1. önce boş bir sunu açıp slayt görünümü modunu seçiyoruz 2. görünüm araç çubuklarından denetim araç kutusunu çıkartıyoruz ekrana 3. çıkan araç kutusunun sağ alt köşesindeki diğer denetimler butonuna tıklayıp oradan shockwave flash object seçiyoruz 4. seçim yaptıktan sonra fare işaretçisi + halini alıyor bununla sunuda flash yerleştirmek istediğimiz alanı belirliyoruz 5. belirlediğimiz alan üzerinde sağ tıklayıp özellikler e tıklayıp sol tarafta açılan özellikler menüsünden playing = true, embed movie = true ve son olarak da movie yazan seçeneğe flash dosyasının bilgisyardaki konumunu tam olarak yazıyoruz ( örneğin : c:\belgelerim\ornek.swf ) 6. flash yerleştirme işlemi bitmiştir, şimdi slayt gösterisini başlatıp flash dosyasını izleyebiliriz.
konumu yanlış yazmış olabilir misin? örneğin benim pc de ismi iraqfree.swf olan bir dosya tam olarak şu şekilde geçiyo : C:\Documents and Settings\pc\Belgelerim\iraqfree.swf
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.