Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
3
Cevap
26220
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Flash disk biçimlendir diyor
D
16 yıl
Er
Konu Sahibi

Selamlar arkadaşlar

Flash diski takınca pc e biçimlendir diyor dosyalarıma ulaşamıyorum bana yardımcı olurmusunuz arkadaşlar

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



U
16 yıl
Yüzbaşı

Eğer veri zarar görmemişse virüs vardır bunun içinde Combofix indirip kullan temizler. Googledan bulabilirsin.



S
16 yıl
Binbaşı

Diagnos1s arkadaşım çok sık karşılaştığımz durumlarda biri. Şimdi bir de flash belleğinizi Pc ye takın o hata mesajı geldiği anda kapatın;ama flash belleği çıkarmayın daha sonra flash belleğin bulunduğu sürücü ismi mesela F,G,H vb herneyse sürücünün ismini diyelim ki F'dir Başlat-Çalıştır menüsüne girin daha sonra F: komutunu yazın. Girdikten sonra önemli datalarınızı kopyalayın sonrdan biçimlendirin.

Not: ben sürücü olarak F dedim sizden mutlaka farklıdır. Bu işlemi bir deneyin derim.



G
12 yıl
Çavuş

easeus partition master programı düzeltti



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.