Normal şekilde çalışan Team SR1 16GB USB 3.0 flash belleğim, işyerimdeki bilgisayara bağlı iken bilgisayarı normal şekilde kapattım. Belleği çıkarıp evdeki bilgisayarıma taktım ve bir daha da çalışmadı.
Bu sebeple zaten formatlayacak olduğum bilgisayarımı formatladım ve
Flash belleği USB'ye taktığımda yeni donanım sesi duyuluyor, yükleniyor ancak önyükleme ekranında ve Bilgisayarım'da görünmüyor. Aygıt yöneticisinde farklı bir ad ile, Disk yönetiminde ise boş bir şekilde görünüyor.
Bu sebeple zaten formatlayacak olduğum bilgisayarımı formatladım ve
Flash belleği USB'ye taktığımda yeni donanım sesi duyuluyor, yükleniyor ancak önyükleme ekranında ve Bilgisayarım'da görünmüyor.
Aygıt yöneticisinde farklı bir ad ile, Disk yönetiminde ise boş bir şekilde görünüyor.
Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YBAGCI -- 14 Ekim 2014; 14:48:17 >