beyler fizz e skilinde oyunaz/düzanbaz var istediği zaman daha erekn yere düşüo istediği zamanda daha geç düşüo bunun 2 sinin farkı ne hangıi durumda hangisini yapmalıyım ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Mesela laning safhasında q w yapar e ile rahatça uzaklaşırsın erken aktifleştirerek.Veya baktın canı zaten az ve de tehlike yoksa e ile zıplarsın ustune cabucakm Ama teamfightta filan bem hasar vurmak istiyorum dersen e bekletip öyle düsersin.
Bir de e yi erken aktiflestirince vurdugu hasar alanı daha kucuk olur.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.