Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
220
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Firefox'un diğer uygulamalarla sorunu
T
14 yıl
Er
Konu Sahibi

Arkadaşlar direk soruna değiniyorum. Firefox açık iken tam ekran uygulamalar simge durumundan çıkmıyor. Açtığımda yeniden simge durumuna iniyor. İlk olarak sorun karşıma bir oyunu açtığımda çıktı. Oyundan sandım. Sonra başka uygulamalarda da olmaya başladı. Sorunun kaynağını araştırdım. Sadece Firefox açıkken olduğunu farkettim. Sürekli de olmuyor ama genelde oluyor. PC'min özellikleri:

HP Pavilion dv6
Windows Vista Home Prem. 32 bit
3 gb ram
Pentium DualCore 2ghz
ATI Radeon 4500/5100 HD
1 gb Vram

Diğer ayrıntılara girmiyorum çünkü bir alakası olduğunu sanmıyorum. Çok uzun zamandır Firefox kullanıyorum. Daha önce hiç böyle birşey yapmamıştı..

Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan olmadı sanırım hiçbir yerde bulamadım. Umarım yardım edebilen biri çıkar. Firefox'u kapatınca düzeliyor. Ancak açık tutup kontrol etmem gereken şeyler oluyor bazen. Bu nedenle Firefox gerekli. Sorunum çok acil de değil. Fakat sinir bozucu... Lütfen yardım edin.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.