Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
8827
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Firefox'ta Arama Motoru - Anasayfa Sorunu
S
11 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

buump.me/‎
adında bir sayfa var ve bu sayfa ayarlardan başlangıç sayfası değiştirme kısmından google seçilse dahi yine bu sayfa açılıyor.
Nasıl kurtulabilirim bundan?



W
11 yıl
Binbaşı

mozilla ya sağ tıkla özellikler de, resimdeki hedef kısmının en sonunda " işaretinden sonra birşey varsa sil onları ve tmm de kapat.

sorun belki bu olabilir
< Resime gitmek için tıklayın >


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @siriusien
C
11 yıl
Teğmen

bu uygulamada işe yarıyordu ama bazen geri geilyordu tekrar bunun için about:config ayarlarından düzelmiştim ben ama hatırlayamadım şimdi tekrar olursa dön bana bulmaya çalışaym


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
11 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Bu sorun kendi bilgisayarımda değil bir yakınımın bilgisayarında çıkıyordu,çok sık olmasa da sıkça kullandığım bir bilgisayardı,ama bir ara format atmışlar herhalde,şimdi çıkmıyor.
Yine de teşekkür ederim ilginize.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siriusien -- 2 Aralık 2013; 12:55:56 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
1
9 yıl
Yarbay

Sorunu çözdüm olay şu ki program files/mozilla firefox klasöründe mozilla.cfg diye bir dosya var o dosyayı not defteriyle açıp içinde yazanları silin. Onun içine yazılan şeyler About:config kısmında kilitli gözüküyor. Beni birazcık yordu bulmuşken buraya da yazayım dedim kolay gelsin.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.