Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
550
Tıklama
0
Öne Çıkarma
find my iphone ile cihaz silinmesi. acilll...
A
12 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

arkadaslar bu sabah ipad cihazimdan film izlerken "find my iphone" dan bir mail geldi. sonrasinda ipad kendini kapatarak cihazi sildi. cok sukur icloud sayesinde hemen yedegi kullanarak eski haline getirdim. fakat sil komutunu ben vermedim. muhtemelen birisi sifremi ogrenmis ve explorer den kendisi islemi yapmis. acaba bu islem icin onay veren bilgisayarin ip numarasini find my iphone gecmis olarak sakliyormu yoksa apple a mail atarakmi ogrenmem gerekiyor?..



M
12 yıl
Binbaşı

Apple a mail atman en sağlıklısı bence. Şifrenide değiştir mutlaka.



A
12 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

apple sagolsun ulasabilecegim bir mail adresini yayinlamiyor ki...



M
12 yıl
Yüzbaşı

Sifreni baskalarina vermenin zararlari


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
12 yıl
Yarbay

Sıfır olarak mı almıştın dostum? İlk sahibi sen isen arkadaşların dediği gibi şifreni bilerek veya bilmeyerek kötü niyetli birisine vermişsin demektir. Yok ikinci el aldınsa ve inşallah değildir çalıntı bir cihazsa önceki sahibi böyle birşey yapmış olabilir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
12 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

cihaz bana ait ilk sahibiyim. apple da aldığım bütün programların tarihine kadar görebiliyorum ama sadece bu işlemin nereden ve nasıl gerçekleştiği hakkında bilgi vermiyor...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
12 yıl
Yüzbaşı

şfreni değiştir ve kimseye verme


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
12 yıl
Binbaşı

en iyisi hemen şifreyi değişmek. history de gözükmüyor bu tarz bir işlem :s



G
12 yıl
Yüzbaşı

Arkadaşlar find my iphone uygulamasını kullanabilmek için illa ki ios 5 mi olması lazım, şu an 4.3.5 kullanıyorum.

Bir de diyelim ki cihaz kayboldu ve kötü niyetli birinin eline geçti..Adam telefonu kapatsa find my iphoneun bir fonksiyonu kalmıyor sanırsam; yani GPS özelliğini bu durumda kullanamayacağımızdan cihazın yerini tespit edemiyoruz?

Eğer öyleyse bu uygulama sadece cihaz kaybolduğunda bir işe yarayacak, birinin eline geçtiğinde ise geçmiş olsun demek oluyor..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.