Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
0
Cevap
38
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Finansal Sonuçlar
Y
5 gün
Er
Konu Sahibi

Türkiye'de sigortacılığın gelişimi takip eden biriyim ve son zamanlardaki gelişimi takdir edilesi. Türkiye Sigorta'nın 9 ayda 14,4 milyar TL net kâr ve %45 prim artışı ile 105,1 milyar TL'ye ulaşması, sektörün gücünü gösteriyor. Türkiye Hayat Emeklilik'in 416 milyar TL'lik BES fonu ve 5,1 milyon katılımcıya ulaşması güzel bir gelişme. Dijitalleşme ve müşteri odaklılık ve sürdürülebilirlik sigorta ve emeklilik hizmetlerini erişebilir kılıyor. Kendi deneyimlerimde süreçlerin artık daha basit olduğunu söyleyebilirim. Bu ilerleme sektörde bana daha güvenli bir gelecek için umut veriyor.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.