Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1003
Tıklama
0
Öne Çıkarma
FİFA WORLD CUP 2006 YÜKLEDİM OYUN AÇILMIYOR
C
18 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Fifa World CUp 2006'yı yükledim., ancak oyun açılmıyor. "FIFAWC06.exe bir sorunla karşılaştı" yazısı çıkıyor. Daemon vs. hepsini eksiksiz yükleyip uyguladım. Önceden fifa2006 yüklüydü bilgisayarda bununla ilgisi olabilir diye düşündüm ancak, başka bir bilgisayara World Cup'ı yükledim, onda da fifa2006 yüklüydü. İkincisinde oyun açıldı ve oynadım. Fakat bu bilgisayarda bir türlü oyunu çalıştıramadım. Bilgisayarımın özellikleri (P4 3.2 / 1024 Ram / 512 Mb Ekran Kartı / 80 Gb) Hdd Çözüm önerisi sunabilecek arkadaşlara teşekkürler.



S
18 yıl
Yüzbaşı

windows'un orjinal değil ise ondan olabilir mesela bendede bazı oyunları açmıyor.ya da daemon tools da bir hata yapmış olabilirsin.

oyunu daemon tools la oyunu kurduktan sonra mount image bölümü unl-fwc06.mds dosyasında olmalı.orada birde mdf var ona dikkat et.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
18 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Evet, Maksimus bahsettiğin konuyla ilgili bir sorunmuş. Sonunda çözdüm. Oyunu yüklerken, Daemon'dan mdf dosyasıyla, oynamak için de mds dosyasını göstermemiz gerekiyormuş. Yani tekrar daemona sağ tık yapıp mounta gelerek orada bu seferde mdsyi gösterince düzeldi. Açamayan arkadaşlar varsa diye yazdım. Sağolasın ilgin için teşekkürler Maksimus.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.