arkadaşlar fifa 2005'kurdum bilgisayara yükledim oyunu. ikinci cd'yi takıyorum karsıma şöyle bi uyarı geliyo please insert the correct cd-rom,select ok and restart application tamam diyom bişey olmuyo oyunu açamıyorum ne yapmam gerekiyo yardımcı olursanız sevinirim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
cd1 veya 2 nin içinde crack diye bi dosya vardır(razor gibi bişi de olabilir)bunu açıp içindeki dosyayı kopyalayıp oyunu kurduğun dizine(c:\program Files\ea games\fifa 2005 gibi bi dizine kopyalıcan o dosyayı)kopyalıcan dosya değiştirilsinmi diye sorar evet de ondan sonra oyunu bi daha aç
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.