Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
4755
Tıklama
0
Öne Çıkarma
FİFA 18 Yedek Oyuncu Sorunu
B
7 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Herkese merhaba, biraz araştırdım ancak sorunun çözümünü bulamadım. Epey bir aradan sonra fifa 18 ile pes'e veda ettim, yani fifa'da yeni sayılırım. Kariyer modunda takım kadrosunda yalnızca 3 oyuncu mevcut, kadro dışı oyunculardan yedek kadroya ekleme yapamıyorum. Takımımda toplam 24 oyuncu var ancak yedeklere yalnızca 3 tane oyuncu seçebiliyorum, ilk sezonda böyle bir sıkıntı yoktu ancak bazı oyuncularımı satınca yedek kadro bölümü bu hale geldi ve çözümünü bulamadım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.



T
7 yıl
Er

Bende de aynisi oldu cozdun mu hocam? Ya da bilen var mi



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
6 yıl
Yüzbaşı

Aynen arkadaslar sorun u nasıl çözüyoruz çözebildinizmi yoksa hala 3 yedeklemi duruyorsunuz.



L
6 yıl
Er

Çözüm bulan oldumu?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
6 yıl
Er

Beyler Fifa 18 de 1 sezon oynayınca yadekte 3 kişi oluyor bunun nedeni çok fazla oyuncu birden gönderirseniz böyle oluyon eğer düzeltmek isterseniz 1 sezon daha oynayın düzeliyo HERKEZE İYİ OYUNLAR



U
6 yıl
Onbaşı

Oyunun bugu sanırım, bir kaç maç simüle edip kadroyu yardımcı antrenörün otomatik ayarlamasını sağlayın düzelir diye umuyorum.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.