Arkadaşlar merhaba Fifa 16 UT ' de eski savunma sistemi ile oynamanın bir yolu yokmudur ? Seri olarak kazandığım maçlarda sanki o seçiliydi ama sanki birden bire taktiksel savunmaya geçti ve şu an inanılmaz zorlanıyorum klavye ile bunu değiştirme şansım varmı ? Klavye ile nasıl uyum sağlayabilirim duman ediyorlar çünkü.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Seri olarak kazandığım maçlarda sanki o seçiliydi ama sanki birden bire taktiksel savunmaya geçti ve şu an inanılmaz zorlanıyorum klavye ile bunu değiştirme şansım varmı ?
Klavye ile nasıl uyum sağlayabilirim duman ediyorlar çünkü.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.