DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
Beyler iyi akşamlar. Bina dış kapısının 2 adım ötesinde bulunan t.telekom rögar kapağına çalışma yapılmış sanırım rögarın biraz ötesinde de aşağıdaki gibi bi şey var. Normal onarım vb mi yoksa fiber mi döşenmiş ? Sizlere bi danışmak istedim.
Bulunduğum bölgede boş port olmadığından 16 mb adsl e mahkumum şuan (türknet) ,fiber olursa çok iyi olur benim için. Bilgisi olanlar yanıtlarsa sevinirim.
fiber çekilmiş ama illa siz kullanacaksınız diye bir kaide yok bizim köyde de geçiyordu ama kabin kurmadılar, omurga hattı olabilir sizin bağlı olduğunuz kabin değişirse veya yakınınıza kabin kurulursa daha yüksek hız alabilirsiniz
Bulundugum bolgede bos port olmadigindan 16 mb adsl e mahkum kaldim hocam,vdsl ile 77 mb a kadar alabilecegim soylenmisti. Bari ona gecebileyim yeter bana,saolun ilgi ve cevap icin.
O zaman pek uzak değilmişsiniz diğer firmaları arayın sorun VDSL port varmı yada portun boşalmasını beklemeniz gerekiyor
Ayrıca binanız veya siteniz için fiber altyapı başvurusunda bulunabilirsiniz Telekom müdürlüklerinden BTK üzerinde veya Twitter'dan paul doany e yazabilirsiniz
Bulunduğum bölgede boş port olmadığından 16 mb adsl e mahkumum şuan (türknet) ,fiber olursa çok iyi olur benim için. Bilgisi olanlar yanıtlarsa sevinirim.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >