Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1830
Tıklama
0
Öne Çıkarma
fiat servisi boya koruma
S
14 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

arkadaşlar merhaba gümüşhanede fiat servisi var boya koruma yapıyorlar fiyatı 120 tl daha önce servise boya koruma yaptıran varmı bu konudaki görüşleriniz neler servilerde boya korumayı düzgün yaparlarmı bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim teşekkürler



M
14 yıl
Yarbay

Parasıyla yaptıracağına göre iyi yaparlar diyebiliriz.

Fiat servislerindeki uygulama şu şekilde gerçekleşiyor.

Usta aracı yıkıyor.Rötuşlanması gereken yerleri yapıyor.Derin çizikler varsa aşındırıcı kullanıp polish yapıyor tabii kapandığı kadar.Sonra ince şekilde tekrar rötuşluyor.
Hafif aşındırıcı kullanarak komple polish yapıyor.Ardından hare giderici ile tekrar polish yapıyor.
Plastik aksamı parlatıyor.Camları parlatıyor.

Son olarak meguiarsın sentetik selanttını(M21) atıp mf bezle silerek parlatıyor.Bu korumanın ömrü yıkmaya ve kirlenmeye bağlı olarak bağlı olarak 2 ay kadardır.Ne zaman ki kaporta üzerinde su değdiği zaman boncuklanmalar oluşmuyorsa artık korumanız bitmiş demektir.

Bulaşık deterjanı veya kalitesiz ph değeri yüksek şampuan kullanırsan veya kullandırırsan 2 yıkama sonra biter.Fırça,sünger kesinilkle yasak.Ya köpük ya da microfiber eldiven.Kaliteli olmak şartıyla.

Aslında malzemeleri sen de alarak 5 yıl boyunca 4 ayda bir sende koruma uygulayabilirsin.Yeterki zamanın olsun.

Malzemeler(sadece koruma içindir.)

Meguiars yıkama eldiveni=23 lira
Meguiars şampuan(mavi olan)=27 lira
kil=22 lira
meguiars elle uygulama pedi=5 lira
meguiars kurulama bezi=30 lira(süper bir ürün)
Collinite 915 wax=55 lira
meguiars wax silme bezi=12 lira
meguiars ultimate quik detailer=30 lira

toplam=204 lira kargo bedava



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.