Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
241
Cevap
62221
Tıklama
6
Öne Çıkarma
Cevap: Fiat Egea Sedan 1.6 Dizel Multijet Otomatik Aşırı Yakıt Problemi (13. sayfa)
K
2 ay
Er

7 rodaj süresi için iyidir. en fazla 5,6 lt/100 km sarfiyata iner, tabi kullanıma bağlı



S
2 ay
Teğmen

Aracınızı eco modda kullanmayın biraz daha devirli vites atılması torku daha iyi kullanmanıza dolayısıyla yakıt tüketimini düşürmeye yarayacaktır. Eco spor mod vs.(alt takıma müdahale eden sistemler hariç) tamamen psikolojik tatmin sağlamak için uydurulmuş bir pazarlama stratejileri ve sistemleridir.

Ayrıca yaz geliyor klima kullanımınız çok değilse yine 1 litre aşağı düşecektir. Çünkü dizel motor kışın geç ısınır, yazın daha çabuk ısınır.

Keza Eco modda aracınızı sürdüğünüz zaman aracın düşük devirde gitme prensibinden dolayı EGR-DPF sistemlerinin daha erken km'lerde kurumla kaplanıp yakıt tüketimini iyice arttırdığına gözünüzle şahit olursunuz. Belkide aracınız düşük devir kullanımından dolayı rölantide pasif rejenerasyon yapıyor siz bunu yarıda kesiyor bile olabilirsiniz, bu da yakıt tüketimini inanılmaz arttırıyor. 1.3 ve 1.6 Multijet kullanmış biri olarak motorlar efsanedir, sağlamdır, mükemmeldir ancak EGR ve DPF temizliğine dikkat edilmezse can sıkıcı olabiliyor.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.