Arkadaşlar fiat egea 1.4 easy 2019 aldım araç teslimi 2 hafta sonra olacak ilk 0 arabam olacak tavsiyelerinizi bekliyorum rodaj süresi nedir yapmalı mıyım yapmamalı mıyım ve araç içi aksesuar önerileriniz aracı teslim alırken bayiye sormam gerekenler aracın yanında verilecek şeyler hakkında bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
hayırlı olsun, güle güle kullanın. 2 hafta önce aynı aracın aynı motor-donanımını almış biri olarak şu tavsiyeleri verebilirim: - Araç içi için ben android multimedia sistemi tercih ettim. Hem görsel olarak iç mekana hava katıyor hem de geri görüş kamerası gibi kullanışlı özellikler geliyor. Ben alırken alaşım jant + sis farı + multimedia sistemi 5000tl şeklimde bir kampanya vardı ondan yararlandım. - Teslim alırken ufak bi pazarlık ile bagaj havuzu 3d pas pas gibi aksesuarları hediye olarak isteyebilirsiniz - Motor hakkında meşhur yağ yakma meselesi var. Aldığımdan itibaren kontrol ediyorum, 1000km yi geçti şu ana kadar bir eksilme olmadı. Ama olurda eksilme yaşanırsa shell helix ultra gibi yağların kullanılması tavsiye ediliyor. Bu konuya dikkat edebilirsiniz.
Aracı daha uzun süre kullanan arkadaşlar da yardımıcı olacaktır mutlaka.
Yağ olarak Motul kullanmanızı öneririm kesinlikle %100 memnuniyet veren bir markadır.Sahtesi çok N11 de FZ rulman mağazasından alabilirsiniz ben oradan alıyorum ilk günden itibaren çok iyi bakmış olursunuz. İyi Günler
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >