Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
526
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Fiat coupe 2.0 20v çalışmıyor yardım edin lutfen
H
10 yıl
Er
Konu Sahibi

İyi günler arkadaşlar Fiat couoe 1998 model benzin lpg 20v 2.0 5 silindir bi arabam var yeni aldım ama yığdırmadan ve yüksek devirden motor kol çıkardı şuan mekanik tüm problemleri bitti ama aracım marja bastığımda buji ve ateşleme bobinine elektrik gelmiyor krank sensoru değiştirildi yine aynı benzini çekiyor ama çalışmıyor ustalar çaresiz afyondada usta olayı sıkıntı :/ autocom ile araç beynine bağlanamadık 5 tane beyin soleti çıktı 3 pin Fiat soketi hepsini denedik beyne bağlanamıyoruz aracım çaresiz yatıyor yardım ile tecrübenize ihtiyacım var



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
10 yıl
Er
Konu Sahibi

arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum acil durum söz konusu :(


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
10 yıl
Yarbay

Krank sensörüyle bobin arasındaki hatları elektrik iletiyor mu kontrol edin. Elektrik hatlarında devamlılık testi yaplmalı, yani krank sensöründen nerey gidiyor, o hat elektrik geçitiyor mu kontrol edin. Sensörle bobin arasında yarı iletlken bir silikon switch de olabilir (eskiden platinlerin gördüğü görevi görür), onar da bozulabiliyor.

Bu motoru tanımıyorum ama benzer sorun bende olmuştu, motor üzerindeki elelktrik hatları zamanla titreşimden dolayı içerden kopabiliyor.

İyi bir elektrikçi arızayı bulur bence, sök takçılar yapamaz, motor yaşlı.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
10 yıl
Er
Konu Sahibi

eyvallah üstadım hemen ustama iletiyorum



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.